محسن کوشش تبار شامگاه دوشنبه ۱۵ اسفندماه در جریان بازدید از شرکت لاستیک پارس واقع در شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه در جمع خبرنگاران با اشاره به روند پرشتاب تولید لاستیک در این واحد تولیدی برای تامین نیاز بازار به این محصول و تولید در سه شیفت کاری با ایجاد اشتغال برای افزون بر هزار نفر، اظهار کرد: لاستیک از جمله کالاهایی است که مدیریت بر عرضه و تقاضای آن در ستاد تنظیم بازار بطور جد پیگیری و رصد می شود.
وی نقش آفرینی بخش خصوصی نظیر این واحد تولیدی در تنظیم بازار را مورد ستایش قرار داد و افزود: سیاست دولت تقویت و کمک به چنین مجموعه هایی است که فعالیت آنان موجب تنظیم بازار و رفع نیاز مصرف کنندگان به کالاهای استراتژیک شده است.
معاون وزیر کشور به نشاط مطلوب در روند تولید، نیروی انسانی شاغل و نظام برنامه ریزی شرکت لاستیک پارس اشاره کرد و افزود: توجه این واحد تولیدی به R@D و تنوع در تولید برای تامین نیازهای کشور خصوصا در ماشین آلات سنگین و کشاورزی قابل توجه است. وجود ۳۰۰ نمایندگی عرضه کالا در کشور از توفیقات این واحد تولیدی است و انبار خالی با توجه به حجم بالای تولید بیانگر آن است که محصول تولیدی به سرعت وارد بازار فروش و شبکه توزیع می شود.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات و موانع توسعه این شرکت گفت: نیاز این واحد تولیدی به تسهیلات و تزریق نقدینگی به منظور بازسازی و نوسازی وضعیت موجود و نیز نیاز به طرح های توسعه ای از جمله مشکلات این شرکت در جریان این بازدید مطرح شد و تلاش می شود از طریق بانک ملی تسهیلات مورد نیاز تامین شود و برای تحقق اهداف توسعه ای در راستای تقویت وضعیت کمی و کیفی کالا سازوکار لازم حمایتی اتخاذ خواهد شد چرا که اگر میزان تولید لاستیک و راندمان کار بالا رود به معنای این است که نیاز کشور به این محصول بطور کامل برطرف خواهد شد لذا پیگیری تسهیلات از صندوق توسعه حتما مورد توجه قرار خواهد گرفت و امیدواریم نوسازی و بهسازی در حوزه توسعه نیز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مصوب و بطور ویژه در ستاد تسهیل ملی که با عضویت وزارت کشور تشکیل میشود تمهیدات لازم اتخاذ شود و به تصویب برسد.
این مقام مسئول در وزارت کشور از حمایت قاطع دولت از کار جهادی و تلاش برای تامین کالا و رفع دغدغه مردم خبر داد و گفت: هر تولیدکننده ای که به تنظیم بازار و تأمین رفاه و جلب رضایت مردم کمک میکند در اولویت حمایت دولت قرار دارد و شایسته تقدیر است.
کوشش تبار در ادامه به تمهیدات لازم در خصوص توزیع اقلام شب عید در کشور اشاره کرد و گفت: در جلسات ستاد ملی تنظیم بازار، برنامه ریزی، طراحی و جانمایی در اقصی نقاط کشور به همت وزارت کشور و وزارت جهادکشاورزی صورت گرفته تا اماکن و فضاهایی را در اختیار اتاق های تعاون قرار دهند تا از ۱۸ اسفندماه فروشگاهها یا نمایشگاههای بهارانه در مراکز استان ها و شهرهای بزرگ راه اندازی شود و مردم بتوانند محصولات را بطور مستقیم از این مراکز در حوزه کشاورزی با حذف واسطه ها و قیمت مناسب و کیفیت بالا تهیه کنند و با برنامه ریزی انجام شده قرار است در برخی فروشگاه های منتخب در استان ها این محصولات به مردم عرضه شود.
وی گفت: تلاش برای تامین نیازهای مردم و تشکیل نمایشگاهها و مشارکت صنوف برای عرضه کالای شب عید اولویت مهم دولت در روزهای پایانی سال است.
وی در خصوص تامین میوه شب عید نیز گفت: برای تامین میوه شب عید نیز برنامه ریزی هایی برای استان ها انجام شده و با توجه به تهیه میوه ها توسط وزارت جهاد کشاورزی برای هر استانی به طور جداگانه از مدتی قبل، کار عرضه این محصولات در محل های مشخص شده در روزهای پایانی اسفند ماه با هدف تنظیم بازار انجام خواهد شد.
محسن کوشش تبار معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور به همراه میرزاخانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی، مهدی الیاسی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ساوه، مدیر کل صمت و برخی از مسئولین از شرکت لاستیک پارس بازدید کردند و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این شرکت قرار گرفتند.
انتهای پیام
نظرات