• چهارشنبه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401121007404
  • خبرنگار : 50163

امام‌جمعه ابهر تاکید کرد

رسالت ارزشمند حوزه و آموزش‌وپرورش در تربیت دینی دانش‌آموزان

رسالت ارزشمند حوزه و آموزش‌وپرورش در تربیت دینی دانش‌آموزان

ایسنا/زنجان امام‌جمعه ابهر گفت: رسالت حوزه و آموزش‌وپرورش در تربیت دینی دانش‌آموزان، رسالتی تاریخی و فرصتی ارزشمند است که بایستی با همراهی و همدلی و در فضایی صمیمی به آن پرداخته شود.

حجت‌الاسلام سعید مرادپور ظهر امروز (۱۰ اسفندماه) در آیین گرامی‌داشت هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی بر ارتباط بیش از پیش دانش‌آموزان با مسجد تاکید کرد و افزود: ارتباط دانش‌آموزان با مسجد آثار تربیتی فراوانی دارد که می‌تواند در زندگی آنها تاثیرات مثبتی داشته باشد.

وی با اشاره به تهاجمات فرهنگی دشمنان علیه کشورمان، ادامه داد: باید همگی در این شرایط آرایش جنگی به خود بگیریم؛ چرا که در شرایط فعلی با ابعاد گسترده در جنگ ترکیبی مواجه هستیم.

امام‌جمعه ابهر با اشاره به هجمه‌های بالای اقتصادی و تحریم‌ها علیه کشورمان، تاکید کرد: در جنگ روانی مربیان تربیتی باید مراقب بوده و نقش اصلی خود را در روشنگری دانش‌آموزان ایفا کنند، در مدارس باید فضا فضای علمی و استدلال علمی حاکم باشد نه تهاجمی.

وی با یادآوری این مطلب که در مدارس باید تفکر صحیح حاکم بوده و تولید فکر جاری و ساری باشد، عنوان کرد: برای رسیدن به اهداف تربیت اسلامی باید مباحث اعتقادی خداشناسی در مدارس تبلیغ و تبیین شود.

مرادپور با یادآوری اینکه ارتباط مدارس با حوزه‌های علمیه شهرستان در دستور کار اداره آموزش‌وپرورش شهرستان باشد، خاطرنشان کرد: رسالت حوزه و آموزش‌وپرورش در تربیت دینی دانش‌آموزان، رسالتی تاریخی و فرصتی ارزشمند است که بایستی با همراهی و همدلی و در فضایی صمیمی به آن پرداخته شود.

مدیر آموزش‌وپروزش شهرستان ابهر نیز در ادامه این مراسم گفت: در سال‌های نخست پیروزی انقلاب اسلامی، نهاد «امور تربیتی» با هدف گسترش و تعمیق ارزش‌های انقلاب اسلامی در نظام آموزش‌وپرورش کشور شروع به شکل‌گیری کرد و بر همین اساس شهیدان رجایی و باهنر در دوران تصدی وزارت آموزش‌وپرورش در سال ۱۳۵۹ شمسی اقدام به تاسیس ستادهای امور تربیتی در مدارس کردند تا دانش‌آموزان به ارزش‌های اسلامی ترغیب شوند.

مجید مرادی عنوان کرد: بدیهی است که استمرار و بقای هر جامعه مستلزم آن است که مجموعه باورها، ارزش‌ها، رفتارها، دانش‌ها و مهارت‌های آن به نسل‌های جدید انتقال یابد.

وی با توضیح اینکه مهم‌ترین وسیله این انتقال آموزش‌وپرورش است و مدرسه مهم‌ترین واسطه انتقال دانش و مهارت است، ادامه داد: بر همین اساس در دوره نخست وزیری شهید رجایی و در دوران تصدی شهید باهنر در وزارت آموزش‌وپرورش آنها به تأسیس ستادهای امور تربیتی در مدارس کشور اقدام کردند تا فرهنگ اسلامی را گسترش دهند و دانش‌آموزان را به حرمت نهادن و عمل به ارزش‌های اسلامی ترغیب کنند.

مدیر آموزش‌وپرورش ابهر با اشاره به انتخاب شعار «همه در تربیت سهیم هستیم» برای هفته تربیت اسلامی امسال، توضیح داد: رویکرد برنامه‌های این هفته، جریان‌سازی فرهنگی تربیتی در مدرسه، خانواده و اجتماع و مردمی‌سازی فعالیت‌های امور تربیتی است.

وی خاطرنشان کرد: باید از امور تربیتی و آنچه که در سند تحول آمده است حمایت کنیم تا بتوانیم با کمک مربیان پرورشی، خانواده‌ها و معلمان به اهداف تربیتی مدنظر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که همان رسیدن به حیات طیبه است، نائل آییم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha