• چهارشنبه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۶:۱۶
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1401120906912
  • خبرنگار : 71368

معاون شهردار تهران خبر داد

۲ شرط شهرداری تهران برای ورود به پروژه‌های مشارکتی

۲ شرط شهرداری تهران برای ورود به پروژه‌های مشارکتی

معاون مالی شهرداری تهران از آسیب شناسی پروژه‌های مشارکتی شهرداری تهران خبر داد و گفت: شهر بدون مشارکت اداره نمی‌شود و تنها راه مشارکت، کنترل ۲ شرط انعقاد قرارداد حقوقی درست و احراز صلاحیت شریک است.

لطف الله فروزنده در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد وضعیت سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری تهران که بنا به گفته نایب رئیس شورای شهر تهران تنها یک پروژه مشارکتی از سوی این سازمان به سرانجام رسیده است، گفت: بررسی‌ها نشان داده است که ۵۰ پروژه مشارکتی اجرا شده است که ۱۲ طرح کلان است و مابقی در سطح مناطق است که تیمی برای بررسی ابعاد حقوقی و اقتصادی ۱۲ پروژه کلان انتخاب کردیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از این پروژه‌های مشارکتی تعیین تکلیف شده است و یا پرونده در دادگاه است و در آنجا پیگیر مسئله هستیم، افزود: مناطق نیز برای تعیین تکلیف پروژه‌های مشارکتی پای کار آمدند و پیگیر موضوع هستند که بعد از مشخص شدن ابعاد این ۵۰ پروژه مشارکتی، در مورد آنها اطلاع رسانی خواهد شد.

فروزنده با تأیید سودآوری تنها یک پروژه مشارکتی از میان ۵۰ پروژه شهرداری تهران، گفت: متأسفانه تنها یک پروژه مشارکتی به سودآوری شهرداری رسیده است که البته ۸ مورد دیگر نیز تعیین تکلیف شده است.

معاون مالی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه ۲ آسیب در گذشته داشتیم که سعی می‌کنیم در پروژه های جدید تکرار نشوند، افزود: آسیب شناسی پروژه‌های قدیمی نشان داده است که شهرداری در نوع قرارداد ایراداتی داشته، به عبارتی قرارداد را بگونه ای منعقد نکرده است که بتواند کمکی به شهرداری تهران کند که ما حالا قراردادهای حقوقی درستی منعقد می‌کنیم که منافع شهرداری تهران را تأمین کند و همچنین بررسی‌ها نشان داد که آسیب دوم در پروژه‌های مشارکتی پیشین، عدم احراز درست صلاحیت حرفه‌ای مشارکت کننده بود که در حال حاضر این مهم در شهرداری تهران برای پروژه‌ها انجام می‌شود که آیا اساسا توان مالی و اجرایی پروژه مشارکتی را دارد؟

وی با تاکید بر اینکه شهر بدون مشارکت اداره نمی‌شود و تنها راه مشارکت درست کنترل ۲ شرط انعقاد قرارداد حقوقی درست و احراز صلاحیت شریک است، ادامه داد: همچنین در کنار این ۲ شرط، مسئله مولدسازی املاک را نیز در دستور کار قرار دادیم؛ بگونه‌ای که هر ملک شهرداری را باید ۱۰۰ درصد مولد کنیم تا به سود کافی برای شهر برسد و بعد از آن این ملک یا به فروش می‌رسد و یا مشارکت می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha