مجید شعبانی امروز هفتم اسفندماه در نشست خبری به مناسبت سالروز استقلال کانون وکلا اظهار کرد: کانون سال ۱۳۰۹ در ایران تشکیل و از سال ۳۳ مستقل شده است.
وی افزود: کانون وکلای کرمان در سال ۱۳۸۹ از کانون مرکز جدا شد و اکنون در ششمین دوره هیئت مدیره با ۱۲۳۸ وکیل پایه یک در سطح استان و ۱۵۴ نفر کارآموز وکالت مشغول به کار است.
شعبانی با بیان اینکه اخیرا در آزمون ورودی ۱۵۰ نفر پذیرفته شدند که در حال سیر مراحل صدور پروانه کارآموزی هستند، گفت: کانون وکلای دادگستری استان کرمان در سال ۹۶ عضو کانون بین المللی وکلا (IBA) شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش درباره عملکرد کانون وکلای استان کرمان بیان کرد: اداره معاضدت قضائی در حوزه مسئولیت اجتماعی وکلا با ارگان های مختلف در استان از جمله دادگستری، بنیاد شهید، کمیته امداد، بهزیستی، دفتر نمایندگان مجلس و بسیج حقوقدانان تفاهمنامه همکاری دارد.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان کرمان اظهار کرد: در یک سال گذشته حدود ۲۴۱ وکیل معاضدتی معرفی کرده ایم و روزانه در دادگستری دو وکیل برای معاضدت حضور دارند؛ در کانون دفتر معاضدت برقرار است و در یک سال اخیر ۱۰۰۰ مراجعه به کانون داشته ایم.
وی گفت: در پرونده هایی که الزاما باید کیل باشد(وکالت تسخیری)، کانون و دادگاه معرفی وکیل دارند و ۸۰۰ پرونده وکالت تسخیری در یک سال گذشته معرفی شده است.
شعبانی بیان کرد: وکیل تسخیری فقط مختص پرونده های مهم کیفری است و در پرونده های دیگر که فرد توانایی مالی ندارد، وکالت معاضدتی صورت می گیرد.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان کرمان در ادامه درباره حق الوکاله اظهار کرد: طبق آئین نامه تعرفه حق الوکاله که مصوب رئیس قوه قصائیه است، حداقل و حداکثر تعرفه مشخص است و براساس میزان خواسته، نوع پرونده، اتهام و میزان مجازات در آئین نامه این عدد در ماده ۹ مشخص شده و ماده دو همین آئین نامه می گوید علاوه بر این تعرفه، قرارداد خصوصی بین وکیل و موکل معتبر است.
شعبانی درباره آمار محکومیت های انتظامی امسال وکلای استان کرمان بیان کرد: براساس رای دادگاه انتظامی قضات، هفت فقره محکومیت سه ماهه، یک فقره محکومیت ۱۸ ماهه و تعلیق از شغل وکالت به مدت مشخص، شش نفر تعلیق موقت، محکومیت موقت و تعلیق دو ساله دو فقره و محکومیت تعلیق شش ماهه دو فقره داشته ایم.
انتهای پیام
نظرات