• شنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403112719998
  • خبرنگار : 50187

رئیس پارک استان اعلام کرد

ثبت نام ۱۳۰ مورد در رویداد «فناوران امید» کرمان/ چالش کمبود فضا در پارک علم و فناوری

ثبت نام ۱۳۰ مورد در رویداد «فناوران امید» کرمان/ چالش کمبود فضا در پارک علم و فناوری

ایسنا/کرمان رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان با بیان اینکه درگیر مشکل کمبود فضای فیزیکی، محدودیت‌ها و کمبودهای ساختار سازمانی هستیم؛ گفت: در دو سال گذشته با راه‌اندازی پارک علم و فناوری، تعداد شرکت‌های دانش بنیان استان سه برابر متوسط کشوری رشد کرده است.

حسین کاظمی امروز ۲۷ بهمن در نشست خبری اظهار کرد: اقتصاد استان کرمان منابع‌محور است و کشاورزی استان نیز قابل افتخار نیست زیرا منابع زیرزمینی را خرج و خاک را هزینه می‌کنیم اما ارزش زیادی برای مردم به دنبال ندارد.

وی با بیان اینکه رفاه مردم استان کرمان پایین است، افزود: اگر در حوزه مبتنی بر دانش، خلاقیت و فناوری تمرکز کنیم، بهره‌وری و درآمد بیشتری خواهیم داشت و باید به سمت اقتصاد دانش بنیان برویم تا آورده بیشتری برای مردم داشته باشد.

کاظمی با اشاره به اینکه رتبه استان کرمان در حوزه اقتصاد دانش بنیان ۲۶ است و وضعیت خوبی نداریم، گفت: عقب ماندگی انباشته‌ای داریم و اگر چهار برابر وضعیت کنونی رشد کنیم به متوسط کشور در اقتصاد دانش بنیان می‌رسیم.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان با بیان اینکه درگیر مشکل کمبود فضای فیزیکی، محدودیت‌ها و کمبودهای ساختار سازمانی هستیم؛ اظهار کرد: در دو سال گذشته با راه‌اندازی پارک علم و فناوری، تعداد شرکت‌های دانش بنیان استان سه برابر متوسط کشوری رشد کرده اما هنوز فاصله ما با نُرم کشور پر نشده است.

وی افزود: در ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد شرکت‌های دانش بنیان استان کرمان ۷۸ مورد بود و در حال حاضر به ۱۲۸ شرکت رسیده و نیاز به همت همگانی به ویژه رسانه‌ها داریم تا مشکلات منعکس شود و مدیران ارشد استان به اقتصاد دانش بنیان توجه و زیرساخت‌های لازم را فراهم کنند.

کاظمی ضمن تاکید بر اینکه مصمم هستیم وضعیت استان را ارتقا داده و شکاف را پر کنیم، افزود: آموزش و توانمندسازی یکی از اقدامات پارک علم و فناوری است و هرکسی در استان کرمان بخواهد کسب و کار راه‌اندازی کند، خدمات علمی و آموزشی و مشاوره می‌دهیم و دوره‌های آموزشی رایگان در حال اجراست.

وی بیان کرد: در همه دانشگاه‌های استان به جز دانشگاه هایتک، مرکز رشد مشترک داریم و برای ایجاد کسب و کار مبتنی بر فناوری و هوشمندسازی خدمات مشاوره و آموزشی ارائه می‌دهیم.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان گفت: در استان ۲۰ مرکز رشد داریم که زیرمجموعه پارک هستند و داریم در سطح ۱۰ هکتار، پردیس علم و فناوری را در شهرک صنعتی سدید کرمان راه‌اندازی می‌کنیم.

وی با اشاره به پویش ملی «فناوران امید» اظهار کرد: در این رویداد ملی قرار است ۱۰۰ کسب و کار جدید در استان کرمان راه‌اندازی شود که تاکید بر سه محور کشاورزی و امنیت غذایی؛ اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی؛ صنایع دستی، گردشگری و فرهنگی(علوم انسانی) است.

کاظمی تصریح کرد: ظرفیت استان کرمان بیش از این است اما فضای فیزیکی برای اسکان این موارد کم داریم. ضمن اینکه تا ۲۵ بهمن ماه جاری بیش از ۱۳۰ مورد ثبت نامی داشتیم و تا پایان بهمن ماه این پویش ادامه دارد.

وی یادآور شد: شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری مشمول معافیت مالیاتی می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha