• شنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۷:۴۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1401120604267
  • خبرنگار : 71661

آلمان به دنبال تجارت آزاد میان هند و اتحادیه اروپاست

آلمان به دنبال تجارت آزاد میان هند و اتحادیه اروپاست

صدراعظم آلمان امروز (شنبه) گفت که او و نخست‌وزیر هند قصد دارند یک قرارداد تجارت آزاد میان هند و اتحادیه اروپا را نهایی کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزرای رویترز، اولاف شولتس، صدراعظم آلمان پس از دیدار با نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند در دهلی نو گفت: این مسئله مهمی است و من شخصاً به آن ورود خواهم کرد.

اتحادیه اروپا و هند سال گذشته میلادی گفت‌وگو بر سر امضای یک توافقنامه تجارت آزاد را آغاز کردند و قرار است مذاکرات تا پایان ۲۰۲۳ تکمیل شود.

قرارداد تجارت آزاد با هند در راستای استراتژی اتحادیه اروپا برای افزایش تعامل با منطقه هند-آرام است. این اتحادیه قصد دارد در این منطقه روابط دوجانبه ایجاد کند تا از رشد اقتصادی که تجربه خواهد کرد، بهره برد. این قرارداد همچنین تا حدی به عنوان راهی برای مقابله با افزایش نفوذ چین در این منطقه در نظر گرفته می‌شود.

دیدار شولتس و مودی یک روز پس از سالروز حمله روسیه به اوکراین انجام شد. سفر او به همراه یک هیئت بزرگ اقتصادی به دهلی نو نشانگر اهمیت فزاینده هند برای قدرت‌های غربی است.

شولتس گفت: جنگ حالا یک سال است که در جریان است، ‌ جنگی بزرگ با تخریب‌های فراوان. این یک فاجعه است.

او گفت که غرب می‌کوشد تا جهان جای خوبی باشد و تاکید کرد که در این مسیر، همکاری میان هند و آلمان بسیار مهم است.

مودی سعی دارد کاری کند که در نشست جاری گروه ۲۰، حرفی از جنگ اوکراین به میان نیاید. دهلی نو تا امروز به صورت رسمی حمله روسیه به اوکراین را محکوم نکرده و در عوض خواستار گفت‌وگو و دیپلماسی برای پایان جنگ شده است.

هند همچنین خرید نفت از روسیه را به شدت افزایش داده است. فروش سوخت محل اصلی تامین درآمد روسیه برای ادامه دادن جنگ اوکراین است.

غرب سعی دارد وابستگی هند به تسلیحات روسیه را کاهش دهد و در همین راستا، انتظار می‌رود شولتس در این سفر دهلی‌نو را مجاب کند که شش فروند زیردریایی غیرهسته‌ای را با قیمت ۵.۲ میلیارد دلار از آلمان بخرد. با این حال به نظر نمی‌رسد این تازه‌ترین تلاش غرب، در آینده نزدیک نتیجه‌ای در پی داشته باشد.

چرخش آلمان به سمت چین قابل توجه است، مخصوصا از جهت روابط اقتصادی نزدیک برلین و پکن (به عنوان واردکننده عمده ماشین‌آلات آلمانی) و روابط آلمان با روسیه (به عنوان برجسته‌ترین تامین‌کننده انرژی آلمان).

گرچه یکی از اهداف ذکر شده برای سفر شولتس بهبود روابط اقتصادی با هند است، اما مقامات برلین قصد دارند هند را – که به زودی به پرجمعیت‌ترین کشور دنیا بدل خواهد شد – به مخالفت علنی با حمله روسیه به اوکراین وادار کنند، هر چند که روابط اقتصادی مسکو و دهلی‌نو ادامه داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۲-۰۷ ۱۲:۳۲

این یعنی یکی از راههای دور زدن تحریمها و مفادFATF............این هم از متحدآمریکا وقتی منفعت در میان باشد آمریکا کیلوئی چند؟!....................