به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه الاخبار لبنان، به گفته منابع، تشکیلات خودگردان فلسطین در نشست العقبه در اردن موافقت خود را با اجرای طرح آمریکا برای برقراری آرامش در کرانه باختری در ازای تضمین بقایش و بهبود وضعیت اقتصادی و تقویت تواناییهای امنیتی این تشکیلات اعلام خواهد کرد.
به رغم تهدیدات مسؤولان تشکیلات خودگردان فلسطین درباره عدم مشارکت در نشست العقبه در واکنش به جنایتهای جدید رژیم صهیونیستی در نابلس محمود عباس، حسین الشیخ، دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین(ساف)، ماجد فرج، رئیس دستگاه اطلاعات و شخصیت سومی را برای حضور در نشست العقبه مکلف کرده است. این نشست فردا (یکشنبه) در العقبه اردن برگزار میشود.
یک منبع ارشد در تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کردکه عباس با تحریم نشست مخالفت کرد. در این نشست درباره طرح آمریکا برای برقراری آرامش در کرانه باختری در ازای تضمین بقایش و بهبود وضعیت اقتصادی و تقویت تواناییهای امنیتی این تشکیلات و تلاش برای توقف عملیاتهای بزرگ رژیم صهیونیستی صحبت خواهد شد.
هیئت فلسطینی چند خواسته را در این نشست مطرح خواهد کرد. این خواستهها شامل عضویت ۱۰ هزار سرباز جدید، آموزش ۵۰۰۰ تن از تشکیلات خودگردان فلسطین، اجازه دادن برای ورود سلاح و تجهیزات، تشکیل اتاق هماهنگی مشترک فلسطین-اسرائیل و آمریکا برای ممانعت از عملیات ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری بدون هماهنگی است. همچنین الشیخ و همراهانش خواهان همکاری امنیتی و فنی گسترده میان تشکیلات خودگردان فلسطین و سازمان اطلاعات آمریکا و اسرائیل برای مقابله با اقدامات تحریک آمیز برخی طرفها در غزه یا خارج برای ترغیب ساکنان کرانه باختری برای مقابله با نیروهای اسرائیلی خواهند شد. این هیئت همچنین خواهان توقف ساخت شهرکهای جدید و ازسرگیری مذاکرات خواهد شد.
در کنار تشکیلات خودگردان فلسطین آمریکا، رژیم صهیونیستی، مصر و اردن نیز در این نشست شرکت خواهند کرد. واشنگتن به رام الله اعلام کرده که طی این نشست به توافقهایی درباره اوضاع کرانه باختری خواهند رسید. هدف آمریکا از فرستادن برت مکگورک، مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه و باربارا لیو، معاون وزیر خارجه در امور خاورمیانه به این نشست ممانعت از درگیری نظامی بزرگ با فرا رسیدن ماه رمضان است.
انتهای پیام
نظرات