• جمعه / ۵ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۸:۲۸
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1401120503189
  • خبرنگار : 71635

در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد

اتمام مرحله اول واکسیناسیون تکمیلی اتباع غیرایرانی / بیماریابی "سل" ادامه دارد

اتمام مرحله اول واکسیناسیون تکمیلی اتباع غیرایرانی / بیماریابی "سل" ادامه دارد

رییس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت با اشاره به اتمام مرحله اول واکسیناسیون تکمیلی اتباع غیرایرانی، گفت: تیم‌های بهداشتی به خوبی عمل کردند و حتی از هدف پیش‌بینی شده که حدود ۷۰۰ هزار نفر جمعیت بود، عبور کرده و به عدد واکسیناسیون ۹۴۳ هزار نفر رسیدیم.

دکتر سید محسن زهرایی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره کمپین واکسیناسیون تکمیلی در جمعیت پناهندگان و اتباع غیر ایرانی با هدف ایجاد محافظت در برابر بیماری فلج اطفال و سرخک که از ۱۰ دی ماه آغاز شده بود، گفت: برنامه با محوریت اتباع غیر ایرانی در گروه سنی زیر ۱۵ سال در ۲۷ دانشگاه علوم پزشکی که بیشترین جمعیت اتباع غیرایرانی را تحت پوشش داشتند، به اجرا درآمد و حدودا نیمه بهمن ماه بخش اول این کمپین که انجام واکسیناسیون تکمیلی بود به پایان رسید.

وی افزود: مرحله دوم کمپین مربوط به غربالگری و بیماریابی سل است که در تعدادی از دانشگاه‌ها آغاز شده و به مدت سه ماه ادامه خواهد داشت.

او با اشاره به اینکه در بخش اول این کمپین خدمات واکسیناسیون قطره خوراکی واکسن فلج اطفال و واکسن دوگانه سرخک و سرخجه ارائه شده است، تصریح کرد: تیم‌های بهداشتی به خوبی عمل کردند و حتی از هدف پیش‌بینی شده که حدود ۷۰۰ هزار نفر جمعیت بود عبور کرده و به عدد واکسیناسیون ۹۴۳ هزار نفر رسیدیم.

زهرایی با بیان اینکه بدیهی است در کانون‌های با جمعیت غالب غیر ایرانی، خانواده‌های ایرانی هم ساکن هستند، اظهار کرد: در مناطق پرخطر که امکان ضعف پوشش واکسیناسیون منطقه بالا بود، ایرانیان نیز مشابه با اتباع غیر ایرانی تحت پوشش عملیات قرار گرفتند.

وی افزود: با این حساب در پوشش واکسیناسیون تفکیکی، سهم پوشش اتباع غیر ایرانی حدود ۸۴۲ هزار نفر و سهم اتباع ایرانی حدود ۱۰۱ هزار نفر بوده است. عمده اتباع نیز جمعیت اتباع افغانستانی بودند و تعداد کمی هم اتباع پاکستانی تحت واکسیناسیون قرار گرفتند.

رییس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت درباره پیش‌بینی از وضعیت بروز بیماری سرخک در سال آتی، تصریح کرد: امیدواریم اقدامات فعلی بتواند جلوی افزایش موارد و طغیان‌های سرخک در ماه‌های آتی را بگیرد؛ البته چون کشورهای مجاور ما، پوشش واکسیناسیون ضعیف‌تری دارند ما هر زمانی در معرض طغیان سرخک هستیم اما وسعت و شدت این طغیان‌ها وابسته به شدت بیماری در کشورهای همسایه است.

او در خاتمه تاکید کرد: البته وضعیت بیماری رصد خواهد شد و امیدواریم وضعیت بیماری سرخک در افغانستان و پاکستان هم کاهشی شده باشد تا به دنبال ترددها موارد بیماری کمتری وارد کشور ما شود. در هر صورت سیستم بهداشتی کشور کاملا آماده است و اقدامات لازم را در صورت ضرورت انجام می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha