حجتالله مهاجر در آئین کشوری گرامیداشت سی و سومین سالروز تأسیس و هفته کانونهای فرهنگی تربیتی در شیراز، با اشاره به اهمیت نقش خانواده در جامعه، گفت: اگر نقش خانواده در جامعه کم رنگ شود هوای اجتماع آلوده خواهد شد، لذا قدر و منزلت خانواده را بدانیم.
به گزارش ایسنا به نقل از آموزش و پرورش فارس، مهاجر گفت: حضرت امام (ره)، انقلاب اسلامی را به ما هدیه داد، باید قدر آن را بدانیم، اگر این اتفاق نمیافتاد امروز مبانی تربیتی ما اسلامی نبود و معلوم نبود جامعه ما در چه وضعیتی قرار داشت.
وی بر پیوند آموزش با خانواده تاکید و اضافه کرد: اگر تربیت بچه ها بر اساس مبانی اسلامی دنبال نشود مبانی غیر اسلامی جایگزین آن خواهد شد و این برای جامعه خطرناک خواهد بود.
مدیرکل فرهنگی تربیتی، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش افزود: یکی از مهمترین ابزارهای آموزش، «هنر» است لذا باید تلاش کنیم محتواهای درسی را در قالب هنر به دانش آموزان عرضه کنیم.
وی بر بهره وری بیشتر از فضای کانون های فرهنگی هنری تاکید و عنوان کرد: دانشآموزان عضو کانونها، شادی و نشاط را در قالب هنر به جامعه تزریق میکنند.
مهاجر خاطرنشان کرد: در آموزش وپرورش رسمی کمک کنید هنر در کلاس درس ومحتواها وارد شود و در آموزش و پرورش غیر رسمی باید کانون های فرهنگی تربیتی تقویت شوند زیرا زمینه شکوفایی استعداد دانش آموزان در کانون های فرهنگی تربیتی مهیاست.
حضور ۱۳ هزار دانشآموز استان فارس در اعتکاف
مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح تحولی کانونها تحت عنوان "امید فردا" را از برخی نقاط کشور آغاز کردهایم و ۲۰ کانون مجری این طرح در فارس قرار دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز با ابراز خرسندی از انتخاب شیراز به عنوان دبیرخانه طرح تحولی کانونهای فرهنگی تربیتی "امید فردا"، گفت: سی بهمن ماه، سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی تربیتی و هشتم اسفند ماه سالروز تأسیس نهاد امور تربیتی را با هم پیوند زده و یاد و خاطره دو شهید بزرگوار عرصه تعلیم و تربیت شهیدان رجایی و باهنر را گرامی میداریم و مشی آن ها را سرلوحه کار خود قرار می دهیم.
محمدخلیل عسکری، کانونهای فرهنگی تربیتی را فضاهای مکمل تربیتی برشمرد و اضافه کرد: اگر اعتقاد به سند تحول و ساحت های ششگانه تربیتی داریم باید برای رشد استعداد دانش آموزان به سمت کانون های فرهنگی تربیتی برویم.
او با بیان اینکه ساحت هنری سند تحول می تواند در کانون های فرهنگی تربیتی محقق شود، خاطرنشان کرد: کانون موجب تقویت هویت دانش آموزان می شود لذا کانون های فرهنگی تربیتی می توانند هویت ملی، دینی و انقلابی دانش آموزان را بازسازی و باز توانی کنند.
عسکری گفت: از مجموع کانون های فرهنگی تربیتی کشور ، ۱۲۰ کانون در استان فارس قرار دارد و ۲۰ کانون فرهنگی تربیتی ما مجری طرح تحولی هستند.
وی ادامه داد: در برنامه معنوی اعتکاف امسال بیش از سیزده هزار دانش آموز استان فارسی حضور داشتند و این نتیجه کارهای خوب فرهنگی تربیتی بود لذا در سایر زمینه ها نیز می شود چنین کار کرد.
عسکری با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص دانش آموزان اذعان کرد: در کانون های فرهنگی تربیتی باید متناسب با سن دانش آموزان برنامه ریزی شود.
وی گفت: سرعت در فرآیند تحول، لازمه پس ییشرفت و توسعه است لذا برنامه ها باید به موقع و با دقت اجرایی شود.
در این آئین که معاونین پرورشی و روسای و کارشناسان فرهنگی هنری ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور به شکل برخط نظارهگر آن بودند، روسای کانونهای فرهنگی تربیتی استانهای؛ کرمان، بوشهر، هرمزگان، خوزستان و کارشناسان فرهنگی هنری ادارات آموزش و پرورش و مدیران کانونهای فرهنگی تربیتی فارس حضور داشتند.
براساس این گزارش، رونمایی از طرح کارینو یا جشنواره دستاوردهای فرهنگی هنری کانونها و تجلیل از مدیران کانونهای فرهنگی تربیتی و کانونهای مجری طرح تحولی "امید فردا"، بخشی از این مراسم بود.
انتهای پیام
نظرات