• یکشنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401113022210
  • خبرنگار : 50295

کسب ۷ مدال مسابقات بین‌المللی مستر یونیورس توسط ورزشکاران زنجانی

کسب ۷ مدال مسابقات بین‌المللی مستر یونیورس توسط ورزشکاران زنجانی

ایسنا/زنجان ورزشکاران زنجانی با حضور در مسابقات بین‌المللی مستر یونیورس موفق به کسب مدال‌های مختلف شدند.

مسابقات بین‌المللی مستر یونیورس ۲۰۲۳ به میزبانی کشور ایران و در استان مازندران از ۲۶ الی ۳۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۱ در رشته‌های مختلف پرورش اندام، قویترین مردان، مچ‌اندازی، فیتنس چلنج (آقایان و بانوان) برگزار شد.

حاصل تلاش و حضور ۵ نفر از ورزشکاران زنجانی در مسابقات مستر یونیورس، کسب ۷ مدال مختلف برای استان زنجان بود.

پنج ورزشکار از استان زنجان در این مسابقات شرکت کردند که حاصل آن کسب ۷ مدال رنگارنگ برای استان شد.

در این دوره از مسابقات امیرحسن غفاری در رشته بیلدینگ، رضا اترک در رشته فیتنس چلنج و خدیجه اسمعیلی در رده سنی بزرگسالان در رشته کاپل فیتنس چلنج موفق به کسب مدال طلا شدند.

محمدرضا شرفی در رشته بیلدینگ، رضا اترک در رشته فیتنس چلنج نیز دیگر مدال‌آوران استان زنجان هستند که موفق به کسب مدال نقره شده‌اند.

همچنین خدیجه اسمعیلی در رده سنی بزرگسالان در انفرادی فیتنس چلنج نیز موفق به کسب مدال برنز شد و محمدحسن ورقایی در رشته فیتنس استایل مقام چهارم را کسب کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha