• جمعه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401112821218
  • خبرنگار : 71415

پلیس سوئد مجددا به تجمع همراه با هتک حرمت قرآن مجوز نداد

پلیس سوئد مجددا به تجمع همراه با هتک حرمت قرآن مجوز نداد

پلیس سوئد برای دومین بار در عرض یک هفته گذشته از دادن مجوز به برگزاری تظاهرات همراه با آتش زدن قرآن کریم که این بار قرار بود در مقابل سفارت عراق برگزار شود، خودداری کرد؛ اما مدعی شد با این کارش آزادی بیان را محدود کرده است.

به گزارش ایسنا،‌ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک،‌ انگیزه مقام‌های سوئدی از ندادن مجوز به تظاهرات همراه با هتک حرمت قرآن ملاحظه از بابت اینکه این کار تهدید تروریستی را علیه این کشور حوزه نوردیک افزایش می‌دهد، اعلام شده است.

چند روز پیش هم سوئد از دادن مجوز به چند نفر که قصد برپایی تظاهراتی در مقابل سفارت ترکیه برای آتش زدن قرآن را داشتند امتناع کرد. پلیس امنیت این کشور اعلام کرد، روند فزاینده برپایی تظاهرات همراه با قرآن سوزی تهدیدی برای جامعه و منافع سوئد در پی برانگیختن خشم و محکومیت در کشورهای مسلمان و به آتش کشیدن پرچم سوئد در پاسخ به این اقدام در جهان است.

اداره پلیس سوئد در خصوص هر دو تظاهرات گفت، موردی که نشان‌دهنده امکان بروز ناآرامی‌های جدی در آنها باشد وجود نداشته و تهدید در نظر گرفته شده "انتزاعی" است؛ اما تضمین امنیت به صورت کامل امکانپذیر نیست.

پلیس سوئد مدعی شد، ممنوع کردن سوزاندن قرآن کریم در جریان تجمعات به رغم تبعات داشتن برای آزادی بیان تبدیل به یک قانون خواهد شد.

اولا اوسترلینگ، سخنگوی پلیس سوئد به رسانه‌های این کشور ادعا کرد: "ما می‌دانیم این تصمیم محدودیت آزادی بیان است."

به نوشته اسپوتنیک، فردی که درخواست مجوز برای تجمع همراه با هتک حرمت قرآن در سوئد کرده بود، خودش اصالتا عراقی است و گفته برای این تصمیم درخواست تجدید نظر خواهد کرد.

طی دو هفته گذشته، وبسایت‌های چندین نهاد و سازمان در سوئد شامل شبکه تلویزیونی ملی SVT ، چندین دانشگاه‌، بیمارستان و دفاتر دولت‌های منطقه‌ای هدف حملات سایبری گسترده قرار گرفته و مختل شدند. حتی وبسایت شرکت هواپیمایی SAS نیز با اختلال جدی مواجه شد. پیشتر یک گروه هکری  موسوم به "سودان انانیموس" در اعتراض به هتک حرمت قرآن در استکهلم، خواستار حملات سایبری علیه نهادهای سوئد شد و مسؤولیت بخشی از اختلالاتی که سوئد را تحت تأثیر قرار دادند، بر عهده گرفت.

این در حالی است که به دنبال این رویدادها چشم انداز پیوستن سود به ناتو نیز در خطر بوده، زیرا ترکیه که تاکنون به عنوان یکی از اعضای این ائتلاف آشکارا جلوی عضویت سوئد را گرفته، گفت تا زمانی که مقام‌های سوئدی اجازه به قرآن  سوزی در ملأعام در این کشور را بدهند، درخواست استکهلم نمی‌تواند برآورده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha