• سه‌شنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1401112519070
  • خبرنگار : 71516

در سالروز انقلاب ۱۴ فوریه

آیت الله عیسی قاسم بر تجدید عهد برای تغییر واقعیت سیاه بحرین تاکید کرد

آیت الله عیسی قاسم بر تجدید عهد برای تغییر واقعیت سیاه بحرین تاکید کرد

آیت الله عیسی قاسم در سالروز انقلاب ۱۴ فوریه بحرین بر لزوم تجدید عهد برای تغییر واقعیت سیاه بحرین تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری المیادین، آیت الله عیسی قاسم، رهبر معنوی شیعیان بحرین در دوازدهمین سالروز آغاز انقلاب ۱۴ فوریه گفت: ۹۹ درصد بحرینی‌ها بورسیه تحصیلی از طرف دولت و فرصت شغلی ندارند و مقامات بحرینی برای ایجاد بیکاری در میان جوانان تلاش می‌کنند.

وی به جنگ نظام آل خلیفه علیه دین از طریق مبارزه با حوزه‌ها و تعطیلی امر به معروف و نهی از منکر و یهودی سازی تاریخ بحرین اشاره و تأکید کرد: هدف از عادی سازی روابط بیشتر از اینکه برای سود مادی اسرائیل باشد برای انتقال تمدن از اسلام به تمدن کافر غرب است.

آیت الله عیسی قاسم به توطئه‌ها و حمایت از تجاوز علیه مقدسات مسلمانان و ممانعت از اعتراضات در محکومیت سوزاندن قرآن در بحرین به بهانه غیرقانونی بودن آن اشاره و تأکید کرد: در بحرین اسلام را به رسمیت نمی‌شناسند. حرام خداوند حرام نیست. در بحرین برای ریشه کن کردن اسلام تلاش می‌کنند و برای همین در بحرین باید برای نماز جماعت و جمعه و انجام آداب دینی منتظر اجازه قانون باشی.

وی گفت: در بحرین انسان‌های درستکار حبس می‌شوند. در زندان‌های بحرین کودکانی زندانی هستند که شنیدن صدای ظالم برای آن‌ها دشوار بوده برای همین آن را محکوم کردند. در بحرین این سرنوشت برای زندانیان نوشته شده است که یا از نظر روانی آسیب ببینند یا جسمی.

آیت الله عیسی قاسم گفت: روز ۱۴ فوریه روز تجدید عهد برای تغییر واقعیت سیاه بحرین است. این روز برای متحد شدن و از بین بردن شکاف‌ها و برنامه ریزی است.

در این راستا مناطق مختلف بحرین شاهد اعتراضات در محکومیت سیاست سرکوبگرانه نظام آل خلیفه است. معترضان خواهان ادامه اعتراضات مسالمت آمیز تا زمان تحقق اهداف انقلاب ۱۴ فوریه شدند.

شهرک‌های «ستره»، «ابوقوه» و «کرباباد» شاهد اعتراضات علیه نظام آل خلیفه و تأکید بر حق تعیین سرنوشت و ادامه انقلاب بود.

دوازدهمین سالروز انقلاب بحرین درحالی است که ملت بحرین همچنان بهای خیزش خود علیه نظام سرکوبگر حاکم را می‌پردازند که تمام قطعنامه‌های و توافق‌های بین‌المللی را نقض می‌کند. بحرینی‌ها همچنان به رغم چالش‌ها به تحرکات خود ادامه می‌دهند تا بگویند که ستون انقلابشان را برای تحقق عدالت اجتماعی حفظ کرده‌اند.

از سوی دیگر، جنبش جوانان انقلاب ۱۴ فوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: این انقلاب به منزله همه پرسی مردمی بزرگی درباره عدم مشروعیت رژیم حاکم در بحرین بود. خواسته‌های ملت بحرین واضح است آن‌ها خواهان سرنگونی نظام هستند که بیش از دو قرن و نیم با آهن و آتش بر بحرین حکمرانی کرده و تمام منابع آن را به غارت برده است. مردم را از مشارکت در حکومت منع کرده و به بیگانگان امتیازها و تابعیت‌هایی به ضرر ملت خود داده است.

در این بیانیه آمده است: سرنوشت بیش از ۵۰۰۰ زندانی سیاسی و حقوقی و رهبران مخالفان و علما و فقها در زندان‌ها مشخص نیست و برخی از آن‌ها منتظر اجرای حکم اعدام و سلب تابعیت هستند و برخی به خارج تبعید شده‌اند. ظلمی که نظام آل خلیفه علیه ملت خود داشته جرقه نخست انقلاب ۱۴ فوریه را در سال ۲۰۱۱ روشن کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha