محمد محمدزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: جوجه ریزی برای تامین گوشت مرغ عید نوروز و ماه رمضان توسط مرغداران در حال انجام است.
وی افزود: از ابتدای ماه جاری تاکنون بیش از ۲۴۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است و اگر روند جوجه ریزی به همین شکل ادامه یابد با هیچ مشکلی مواجه نخواهیم شد.
محمدزاده ادامه داد: از سوی دیگر به اندازه کافی مرغ منجمد نیز در استان ذخیره سازی شده است و اگر در تامین گوشت مرغ گرم با مشکل مواجه شویم، مرغ منجمد تا زمان حل مشکل وارد بازار خواهد شد.
علیرضا صادق مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی نیز در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه نیاز روزانه خراسان شمالی به گوشت مرغ ۵۵ هزار تن بود، بیان کرد: در حال حاضر این مقدار به حدود ۳۵ تن و در بجنورد ۲۰ تا ۲۵ تن در روز رسیده است.
وی افزود: علاوه بر آن نیاز خراسان شمالی به گوشت مرغ در روزهای پایانی سال و طی ایام نوروز، روزانه ۶۰ تا ۷۰ تن است که طی یکی دو سال گذشته این مقدار به ۱۵۰ تن نیز رسید.
صادق تاکید کرد: اگر نیاز بازار ۷۰ تن باشد هیچ مشکلی برای تامین این مقدار از گوشت به وجود نخواهد آمد.
انتهای پیام
نظرات