دکتر فرشید رضایی امروز سوم بهمن ماه در همایش روز جهانی آموزش که به میزبانی دانشکده علوم پزشکی اسفراین برگزار شد با اشاره به اینکه هوش مصنوعی با استفاده از هزاران داده و اطلاعات میتواند الگویی کاربردی را در بخشهای مورد استفاده ارائه دهد، اظهار کرد: در نظام سلامت میتوانیم با استفاده از این دستیار هوشمند کمکهایی بگیریم و با یک پوست اندازی خوب در کاهش بیماریهای قلبی و عروقی توفیقات چشمگیری داشته باشیم.
وی با بیان اینکه استفاده از ابزار هوش مصنوعی انقلابی را در حوزه آموزش ایجاد میکند، افزود: باید تلاش کرد در عین حال که از این ابزار استفاده بهینه میبریم، اسیر آن نشویم، زیرا ما انسانی را می خواهیم که با سواد سلامت بالا که بتواند برای ارتقا سطح سلامت خود و جامعه فعال باشد.
وی به شعار امسال روز جهانی آموزش مبنی بر آموزش سلامت با استفاده از هوش مصنوعی گفت: سواد سلامت، فرآیندی است که جامعه را به سمت رفتارهایی سوق میدهد که بتواند آینده را تضمین کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این همایش گفت: یک درخت برای میوه سالم باید خاک مناسب و ریشه سالم داشته باشد و این نشان می دهد توجه به ریشه از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است.
پروفسور نسترن کشاورز اظهار کرد: برای داشتن جامعه ای سالم و شهر سالم باید سلامت را در ریشههای آن نفوذ داد.
وی افزود: با نگاهی گذرا بر جامعه کنونی و شهرهایی که داریم میتوانید مشاهده کنید که بسیاری از کالاهای مضر بسیار راحت تر از کالاهای سلامت محور در دسترس شهروندان قرار می گیرد.
وی تاکید کرد: استراتژی محیط سالم میتواند مشوق زندگی سالم باشد.
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی اسفراین نیز در این همایش به آموزشهای درست و اصولی در مراکز سلامت و خانههای بهداشت تاکید و گفت: اگر ما آموزش اصولی سلامت نداشته باشیم میتواند عوارض جبران ناپذیری در جامعه ایجاد کند.
دکتر اسحق ایلدرآبادی استفاده از هوش مصنوعی برای آموزش گروه هدف را بسیار کاربردی دانست و افزود: با توجه به اینکه بسیاری از جوانان در این حوزه مشغول فعالیت هستند، میتوان مباحث حیاتی سلامت را با افراد صاحب نفوذ در بین جوانان آموزش داد.
انتهای پیام
نظرات