سید محمد موسوی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه در خراسان رضوی ۹۶ دستگاه اجرایی وجود دارد، اظهار کرد: در استان ۱۵۸ هزار و ۹۳۱ کارمند شامل رسمی، پیمانی، قرارداد کار معین و ... وجود دارند که از این تعداد ۵۳ درصد مردان و ۴۷ درصد زنان هستند.
وی افزود: آمار کارمندان رسمی در خراسان رضوی ۱۰۹ هزار ۸۱۵ نفر یعنی ۶۹ درصد، کارمندان پیمانی ۱۸ هزار و ۹۳۴ یعنی ۱۱ درصد و قرداد کار معین، ۱۳ هزار و ۴۷۸ نفر یعنی ۸ درصد و سایر ۱۶ هزار و ۷۰۴ یعنی ۱۲ درصد است.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی تصریح کرد: از تعداد کارمندان در استان از نظر تحصیلات ۶۷۰۹ نفر یعنی ۴ درصد مدرک دکتری، ۳۰ هزار و ۱۹۲ نفر یعنی ۱۹ درصد فوق لیسانس، ۷۸ هزار و ۲۹۲ نفر یعنی ۴۲ درصد لیسانس، ۹۹۲۲ نفر یعنی ۶ درصد فوق دیپلم، ۲۷ هزار ۳۷۱ نفر یعنی ۱۷ درصد دیپلم و ۶۴۹۵ یعنی ۴ درصد زیر دیپلم هستند.
موسوی با اشاره به اینکه در دستگاههای اجرایی خراسان رضوی ۷۴ هزار و ۷۹۷ پست اجرایی وجود دارد، گفت: پستهای اجرایی تصدی شده در استان ۳۶ هزار و ۵۵۷ نفر یعنی ۴۹ درصد و پستهای بلاتصدی ۳۸ هزار و ۲۷۰ نفر است. یعنی ۵۱ درصد پستها در استان خالی هستند. برای این پستها دستگاههای اجرایی میتوانند، استخدامی داشته باشند.
وی ادامه داد: در استان ۱۰ هزار و ۹۲۶ نفر مدیر فعالیت دارند که این مدیران شامل مدیران کل، معاونین، مدیران میانی و... میشوند که از تعداد ۳۷۰۴ نفر زن معادل ۳۳.۹ و ۷۰۲۲ نفر مرد معدل ۶۶.۰۹ درصد است.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی درباره تبدیل وضعیت ایثارگان بیان کرد: بر اساس قانون سال گذشته و بر اساس قانون بودجه ایثارگران باید در استان تبدیل وضعیت میشدند. تعداد افرادی که در استان مشمول تبدیل وضعیت بودند ۱۱ هزار و ۴۴۳ نفر بوده که از این تعداد در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ تقریبا ۸۵ درصد یعنی۱۰ هزار و ۴۶ نفر تبدیل وضعیت شدهاند و الباقی این یعنی ۱۲ درصد به دلیل تامین اعتباری، پستهای تبدیلی و ... باید تا انتهای سال جاری مساله تعیین تکلیف شوند.
موسوی درباره اقدامات میز خدمت دستگاههای اجرایی بیان کرد: میز خدمت به صورت حضوری، الکترونیکی و ترکیبی است. در میز خدمت الکترونیکی فرد برای احراز هویت تنها یکبار باید حضور داشته باشد و بقیه اقدامات غیر حضوری است. طی بازدیدهای صورت گرفته از ۷۸ دستگاه اجرایی در خراسان رضوی ۲۵ دستگاه اجرایی میز خدمتشان کاملا الکترونیکی، ۴۲ دستگاه میز خدمت حضوری و الکترونیکی و ۱۱ دستگاه به طور کلی میز خدمت ندارند.
وی درباره نظارت بر آزمونهای استخدامی در استانها افزود: نظارت بر آزمونها با سازمان مدیریت و برنامه ریزی است. در سال جاری تا کنون ۲ آزمون استخدامی در استان انجام شده است که یکی مربوط به آموزش و پروش و دیگری هم مربوط به سایر دستگاههای اجرایی بوده است. در کل استان سهمیه استخدامی ۳۳۸۸ نفر بوده است که از این تعداد ۳۲۲۹ نفر برای آموزش و پرورش و ۱۵۹ نفر باقی مانده برای ۱۱ دستگاه اجرایی دیگر بودند. برای علوم پزشکی نیز اخیرا مجوز در کل کشور صادر شده است. در این آزمونهای استخدامی ۵۲۹۷ نفر در آزمون شرکت کردهاند.
موسوی درباره فعالیت دفاتر پیشخوان دولت بیان کرد: برخی از وظایف که در دستگاههای اجرایی در گذشته بود اکنون در دفاتر پیشخوان دولت انجام میشود که نظارت بر این فرایندها با سازمان اداره کل فناوری اطلاعات بوده و سازمان مدیریت برنامه ریزی استان نیز یکی دیگر از سازمانهای نظارت کننده است.
وی افزود: در سال جاری ۱۶ جلسه با دفاتر پیشخوان در استان برگزار شده است و از این تعداد در سال جاری ۱۹۳ پرونده دفاتربررسی و ۳۱ پروانه شهری و ۲۶ پروانه روستایی صادر شده است.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی درباره اقدامات کمیته بررسی تخلفات دفاتر پیشخوان استان تصریح کرد: این کمیته ۱۳ جلسه در سال جاری داشته و ۳۷۹ پرونده تخلف به کمیته بررسی تخلفات دفاتر پیشخوان ارسال شده است.
موسوی همچنین درباره ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرای خراسان رضوی بیان کرد: تمام دستگاهها بر اساس وظایف رصد میشوند که در این زمینه شاخصهای عمومی و اختصاصی دخیل هستند. ارزیابی عملکرد ۵۸ دستگاه اجرایی در سال ۱۴۰۰ نشان میدهد که شرکت توزیع برق استان بالاترین امتیاز و شرکت توزیع برق مشهد در رتبه دوم قرار گرفته است و دستگاههای برتر در جشنواره شهید رجایی مورد تقدیر قرار گرفتهاند.
انتهای پیام
نظرات