مرتضی ملانژاد نوزدهم بهمن ۱۴۰۱ در آیین امضای این قرارداد اظهار کرد: این تعداد واگن تا حدود ۳ ماه آینده به صورت کامل توسط واگن پارس مپنا تولید و تحویل می شود.
وی با بیان اینکه امروز قیمت هر دستگاه واگن در دنیا ۷۰ هزار یورو است، افزود: زمانی که تولید ۱۰۰ دستگاه واگن در داخل کشور انجام می شود مسلما از خروج ارز جلوگیری می شود.
ملانژاد تصریح کرد: همکاری شرکت سریر با واگن پارس در قالب یک قرارداد انبوه حدود ۴۰۰ دستگاهی خواهد بود که امروز قرارداد ۱۰۰ دستگاهی آن منعقد شد.
وی گفت: شرکت واگن پارس مپنا در حال حاضر تولید هزار دستگاه انواع واگن شامل تولید واگن های باری، مسافری و مترو را در دستور کار دارد که امیدواریم در زمان منعقد شده تحویل دهیم.
به گزارش ایسنا، مهدی گلشنی مدیرعامل شرکت سریر لجستیک هوشمند ایرانیان نیز در این آیین بیان کرد: امروز قرارداد ۱۰۰ دستگاه واگن لبه بلند با ظرفیت ۶۸ تن است که با شرکت واگن پارس مپنا به امضا رسید.
وی درخصوص دلیل انتخاب واگن پارس برای تولید این واگن ها گفت: این شرکت بزرگترین تولیدکننده خودروهای ریلی در سطح خاور میانه است و افتخاری است که این همکاری مشترک را انجام دهیم.
گلشنی رقم این قرارداد به لحاظ ریالی بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان در فاز نخست دانست و افزود: پیش بینی می شود که با اجرای این قرارداد حدود ۲۰۰ میلیون تن کیلومتر در سال به جهت حمل مواد معدنی و حمل محصولات صادراتی به ظرفیت ناوگان اضافه شود. این واگن ها در مسیر یزد برای هلدینگ چادرملو استفاده خواهند شد.
وی اضافه کرد: تاکنون قرارداد تولید ۴۰۰ دستگاه واگن با واگن پارس امضا شده و پیش بینی می شود که در سال ۱۴۰۲ مجددا ۸۰۰ دستگاه واگن سفارش داده شود.
انتهای پیام
نظرات