مهدی دوستی در گفتوگو با ایسنا از بهره برداری ۱۶ پروژه با اعتبار ۳۴۰ میلیارد ریال همزمان با دهه مبارک فجر خبر داد و افزود: با بهره برداری از این طرحها ۱۶۰۰۰ هزار نفر از مزایای آن بهرهمند میشوند.
وی بیان کرد: در مناطق روستایی ۱۵ پروژه آبرسانی پایدار به بهره برداری خواهد رسید که مردم روستای رزگ از توابع شهرستان بیرجند، روستاهای سیدآباد، میرآباد، خونیکسار، تخته جان، گیت، آنیک از توابع شهرستان درمیان، روستاهای حسن آباد سر کل، حسین آباد آبله، تل عارف، جان محمود، شیبر، اسدآباد، حسن آباد، حسنعلی از توابع شهرستان نهبندان از مزایای آب آشامیدنی پایدار برخوردار میشوند .
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی همچنین از اجرای ۱۰.۵ کیلومتر شبکه جمعآوری فاضلاب (اصلی و فرعی) و نصب ۳۰۰۰ فقره انشعاب فاضلاب در مرکز استان خبر داد و گفت: برای بهره برداری از پروژه های فوق ۶ مخزن با ظرفیت ۵۵۰ مترمکعب، ۲ ایستگاه پمپاژ، ۳۴ کیلومتر خط انتقال و ۳۲ کیلومتر شبکه توزیع احداث شده است.
وی ادامه داد: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی حدود ۷۷ درصد جمعیت شهرهای استان به شبکه آبرسانی دسترسی داشتند، اما با تلاشهای صورت گرفته اکنون ۹۹.۹۸ درصد جمعیت از آب آشامیدنی سالم برخوردارند.
وی جمعیت تحت پوشش فاضلاب شهری را ۴۰ درصد عنوان کرد و گفت: این در حالی است که در ابتدای انقلاب اقدامی در این خصوص صورت نگرفته بود.
علی بهادری جهرمی نیز در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: سال ۱۳۵۷ فقط ۴۵ شهر آبرسانی منسجم داشت، حالا این شاخص به بیشاز ۱۱۰۰ شهر رسیده است. حدود ۸۰ درصد جمعیت روستایی پیشاز انقلاب، فاقد تاسیسات لولهکشی لازم بود، اما اکنون ایران با پوشش ۹۴ درصدی از کشورهای پیشرو جهان در برخورداری از آب آشامیدنی است.
انتهای پیام
نظرات