مبین علی میر، پنجشنبه در بازدید از بازارچه های مرزی استان در جمع خبرنگاران، ضمن تبریک فرا رسیدن چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بیان کرد: باید قدر نعمت انقلاب را بدانیم و قدردان شهدا باشیم چرا که نهال انقلاب به برکت خون شهدا اکنون به درختی تنومند تبدیل شده است.
وی افزود: از ابتدای سال تاکنون میزان صادرات از بازارچه های مرزی به یک میلیون و ۷۲۵ هزار تن رسیده و این درحالی است که میزان صادرات در سال گذشته یک میلیون و ۱۵۵ هزار تن بوده و این مهم نشان از رشد ۴۹ درصد صادرات دارد.
این مقام مسئول ادامه داد: سال گذشته ۴۷ هزار و ۶۱۷ تریلی از طریق بازارچه های مرزی استان اقدام به صادرات کالاها و تحویل اقلام به کشور مقابل کردند اما امسال با رونقی که در بازارچه های مرزی صورت گرفت تاکنون ۷۵ هزار و ۹۰۰ تریلری و ۳۲ هزار وانت اقدام به صادرات کالاها و تحویل اقلام به کشور مقابل کرده اند.
وی گفت: بازارچه مرزی میلک با ۸۱۹ درصد رشد اولین بازارچه در صادرات، بازارچه مرزی ریمدان با ۷۵ درصد دومین رتبه و بازارچه مرزی کهک با ۵۴ درصد سومین رتبه را در صادرات کالاها کسب کرده است.
مدیر بازار چه های مرزی استان اضافه کرد: هم اینک تجارت سیستان وبلوچستان از مرزهای زمینی ریمدان، پیشین، کهک، جالق صرفا از طریق بازارچه ها و بخشی از تجارت در میلک و میرجاوه هم از طریق بازارچه ها انجام می شود.
به گفته میر؛ طبق افقی که تعریف کرده ایم تا پایان سال به بیش از دو میلیون و ۱۰۰ هزار تن خواهد رسید.
مدیر بازار چه های مرزی استان با بیان اینکه بازارچه های مرزی علاوه بر اشتغال و تعلق سود، رونق معیشت و تجارت در شهرستان های مرزی فوق را در پی خواهند داشت، افزود: خرما، کشمش، نخود، طناب، تره بار شامل گوجه فرنگی، بادمجان، هندوانه، کاهو، آبمیوه، بیسکوئیت، انواع شکلات و تافی، سیمان بخشی از اقلام صادراتی از بازارچه های مرزی بوده که علاوه بر درآمد ارزی ایجاد شده برای استان و کشور باعث ایجاد اشتغال نیز شده است.
انتهای پیام
نظرات