• دوشنبه / ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401111007638
  • خبرنگار : 71489

حسن‌پور: امروز خودرو در کشور یک رانت و فساد است

حسن‌پور: امروز خودرو در کشور یک رانت و فساد است

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی رهبری در دیدار با نمایندگان فرمودند که معادن کشور را فعال کنید و در اسناد بالادستی نظام از جمله برنامه ششم و بودجه سالانه نیز آمده که باید معادن پیشرانه تولید کشور باشند اما امروز معادن تعطیل شده و حق و حقوق مردم توسط وزیر در حال پایمال شدن است.

به گزارش ایسنا، شهباز حسن‌پور نماینده سیرجان و نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در جلسه روز دوشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ مجلس در تذکری به هیئت رئیسه مجلس با طرح این پرسش که ترک فعل دولت را چه کسی باید پیگیری کند؟ و دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کجاست؟ اظهار کرد: سال تمام شد اما یک ریال از تبصره ۱۸ تخصیص داده نشده است؛ این در حالیست که در مجلس مطرح شد که با تبصره ۱۸ مسائل و مشکلات مردم حل می‌شود و تولید رونق پیدا می‌کند و کارگاه های نیمه تعطیل مجددا به تولید برمی‌گردند.

وی همچنین با بیان اینکه خشکسالی، سیل و سرمازدگی زندگی کشاورزان و عشایر مظلوم را با مشکل مواجه کرده است، تاکید کرد: تاکنون یک ریال نه وام پرداخت شده و نه کسی به داد کشاورزان و عشایر رسیده است.

این نماینده مجلس در تذکر دیگری گفت: رهبری در دیدار با نمایندگان فرمودند که معادن کشور را فعال کنید و در اسناد بالادستی نظام از جمله برنامه ششم و بودجه سالانه آمده که باید معادن پیشرانه تولید کشور باشند؛ این درحالیست که معادن تعطیل شده و حق و حقوق مردم توسط وزیر در حال پایمال شدن است.

حسن‌پور در تذکری خطاب به هیئت رئیسه مجلس با اشاره به درخواست نمایندگان برای استیضاح ۱۰ نفر از وزرا تاکید کرد: چرا ۱۰ استیضاحی که در دستور کار است مورد رسیدگی‌ قرار نمی‌گیرد؟

وی با تاکید بر اینکه باید به سمت اقتصاد تولیدی برویم نه اقتصاد رانتی، اظهار کرد: متاسفانه امروز خودرو در کشور یک رانت و فساد است و همانطور که رهبری فرمودند، هیچ فکری به حال خودرو نشده است؛ در این شرایط چرا واردات خودرو را آزاد نمی‌کنند تا مشکل مردم حل و فصل شود؟

به گزارش ایسنا، عبدالرضا مصری نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را برعهده داشت در پاسخ به تذکر حسن‌پور گفت: به کمیسیون برنامه و و بودجه و دیوان محاسبات تذکر می‌دهم که قطعا موضوع را پیگیری کنند. اصلی ترین بحث ما در موضوع اشتغال تولید است و تبصره ۱۸ قانون بودجه نیر برای رونق دادن به تولید بوده است؛ امیدوارم که تبصره‌های ۶، ۱۶ و ۱۸ مورد توجه جدی دولت قرار بگیرد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha