• دوشنبه / ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401111007560
  • خبرنگار : 50181

دبیر خانه‌ی معدن استان مطرح کرد:

ماجرای کمبود سوخت معادن کرمانشاه و قیمت ۱۰ برابری بازار آزاد

ماجرای کمبود سوخت معادن کرمانشاه و قیمت ۱۰ برابری بازار آزاد

ایسنا/کرمانشاه دبیر خانه‌ی معدن کرمانشاه از کمبود سوخت مورد نیاز ماشین‌آلات معادن استان خبر داد و گفت: در صورت ادامه این روند شاهد تعطیلی معادن خواهیم بود.

عزت الله حاصلی در گفت‌و و با ایسنا، از معضل کمبود سوخت برای معادن کرمانشاه یاد کرد و گفت: متاسفانه به دلیل سخت‌گیری شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، سوختی که در اختیار تجهیزات و ماشین آلات معدنی قرار می‌گیرد به اندازه نیاز آنها نیست.

وی میزان مصرف سوخت معادن را با توجه به نوع ماده معدنی، سختی سنگ، نوع و تعداد ماشین‌آلات متغییر دانست که باید توسط کارشناسان شرکت پخش فرآورده‌های نفتی مد نظر قرار گیرد، اما در عمل چنین چیزی رخ نمی‌دهد.

دبیر خانه معدن کرمانشاه با بیان اینکه میزان مصرف سوخت هر یک از ماشین آلات معدنی حدود شش هزار لیتر در ماه است، یادآور شد: این در حالیست که حداکثر ۳۵۰۰ تا چهار هزار لیتر سوخت در ماه به هر ماشین اختصاص می‌یابد که کمی بیشتر از نصف نیاز معادن را پوشش می‌دهد و معمولا از ۱۵ هر ماه سهمیه سوختی که به ما می‌دهند به اتمام می‌رسد. به علاوه هریک از معادن دارای چندین دستگاه لودر، بیل مکانیکی و ... است که تامین سوخت این تعداد دشوارتر خواهد بود.

دبیر خانه معدن کرمانشاه خاطرنشان کرد: همچنین ماشین آلات معدنی کرمانشاه به دلیل آنکه عمر زیادی دارند و امکان به روز کردن آنها نبوده، میزان مصرف سوخت بالایی دارند.

حاصلی از دشواری که پیش روی معدن‌داران برای تامین سوخت وجود دارد خبر داد و عنوان کرد: معدن‌داران مجبورند مابقی سوخت مورد نیاز خود را در بازار آزاد و گاهی با حدود ۱۰ برابر قیمت تهیه کنند.

وی این روند را باعث آسیب جدی به فعالیت معادن در زمینه انواع فعالیت‌های حفاری، اکتشاف و استخراج دانست و اضافه کرد: معادن تاکنون برای اینکه تعطیل نشوند و کارگران را جواب نکنند، سوخت مورد نیاز خود را از بازار آزاد تامین کرده اند، اما این روند نمی‌تواند چندان ادامه پیدا کند و خطر تعطیلی معادن کرمانشاه وجود دارد.

حاصلی معتقد است، این سخت‌گیری عمدتا در استان کرمانشاه وجود دارد و ناشی از نگرانی در زمینه قاچاق سوخت است، اما این رویه خود به قاچاق سوخت دامن می‌زند و باید برای آن چاره‌اندیشی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha