دکتر محمدعلی داستان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: رویداد تانا یکی از رویدادهایی بود که نیاز به آن با توجه به صنعتی بودن استان بیش از پیش و نسبت به سایر استان ها احساس می شد.
داستان با بیان اینکه این رویداد در حقیقت اتصال بین نیازها و توانمندیهای استان بود که ضرورت آن بویژه در استان ما احساس میشود، تصریح کرد: ارگانهای مختلفی در این رویداد دخیل شدند و نسبت به استان های دیگر نیازهای بیشتری در استان ما ثبت شد. این نیازها را به اساتید و صنایعی که توانمندی رفع این نیازها را دارند انتقال دادیم.
رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی تاکید کرد: این رویداد یکی از رویدادهای مبارک است که باید در استان امتداد پیدا کند. اولویتی که داریم این است که این رویداد به صورت منقطع دیده نشود و تلاش داریم که ادامه پیدا کند.
وی با بیان اینکه تمرکز رویداد تانا در استان مرکزی در حوزه های ارتباطات و مخابرات و نفت و گاز بود تصریح کرد: رویدادهای بعدی را با توجه به زیست بوم و نیازهای استان برگزار میکنیم. استان مرکزی یکی از استان هایی است که زیست بوم آن در حوزه هایی مثل گردشگری و کشاورزی فعال است و استان نخبهخیزی است که در حوزه فرهنگ حرف های زیادی برای گفتن دارد و سعی داریم رویدادهایی متناسب با هر کدام را برگزار کنیم.
داستان با تاکید بر اینکه پارک علم و فناوری استان مرکزی سعی دارد در گام بعدی این نیازها و توانمندی ها را پیگیری کند، اظهار کرد: قراردادهای صنعتی از دل این رویداد بیرون خواهد آمد. در رویداد تانا استان مرکزی سعی کردیم که بخش خصوصی وارد شود و بخش های دولتی هم در کنار آن وارد شوند و این ارتباط بیشتر شود.
وی گفت: رویداد تانا که امروز برگزار شد باید مسیرش را در امتداد حوزه نوآوری دنبال کند و زیست بوم استان را حرکت دهد. این رویداد یک روحیه و انگیزه مضاعفی بین حوزه فناوری، شرکت های دانش بنیان و اساتید و دانشجویان ایجاد کرد و امیدواریم حرکت روزافزون و بهتر این رویداد را در آینده شاهد باشیم. همچنین تلاش داریم نقاط قوت آن بیشتر شود و به سمت رفع و بهبود نقاط ضعف گام برداریم.
دکتر ابوالفضل محمد ابراهیم دبیر اجرایی رویداد تانا در استان مرکزی نیز اظهار کرد: رویداد تانا با توجه به صنعتی بودن استان مورد توجه قرار گرفت و با توجه به توسعه اکوسیستم نوآوری استان این لزوم وجود داشت که ما طرف های نیاز و ایده را شناسایی کنیم و در مقابل هم قرار دهیم تا بتوانند باعث افزایش سطح نوآوری در استان شوند.
وی افزود: در مراحل اولیه قرار شد با برقراری جلسههای متعدد با سازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی این نیازها بیان شود و لزوم توسعه نوآوری در استان مطرح شود.
دبیر اجرایی رویداد تانا تصریح کرد: با توجه به اینکه این رویداد یک رویداد ملی است بسیار مورد استقبال قرار گرفت و دوستان ما در سازمان های مختلف این تلاش کردند که نیازها را شناسایی کنند. در اقدام بعدی این نیازها در اختیار ایده پردازانی که در شرکت های دانش بنیان، مراکز رشد و سازمان هایی که در حوزه نوآوری فعال هستند قرار گرفت و آنها تلاش کردند در مورد هرکدام از این نیازها ایده هایی را ارائه کنند.
وی با اشاره به اینکه جلسات پیش رویداد متعددی برای این رویداد برگزار شده بود افزود: در تمامی این جلسات در رابطه با نیازهای فناورانه شرکت ها بحث و تبادل نظر شد. همچنین بالغ بر صد نیاز فناورانه از سمت شرکت ها دریافت شد و در سامانه های مربوطه ثبت شد.
دبیر اجرایی رویداد تانا در استان مرکزی گفت: در رویدادی که روز گذشته برگزار شد ما توانستیم جلسات متعددی را بین صاحبان ایده و نیازمندی هایی که در حوزه فناوری وجود دارد برقرار کنیم و با سیاست هایی که پارک علم و فناوری استان مرکزی دارد ما می توانیم این رویداد را ادامه دار و مستمر پیگیری کنیم تا بتوانیم ثمرات واقعی این رویداد که شامل ایجاد اشتغال و توسعه نوآوری در سطح استان است را ببینیم.
انتهای پیام
نظرات