• چهارشنبه / ۵ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1401110503653
  • منبع : سازمان شهرداری‌ها

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها خبر داد

تاسیس ۹۰۰ شرکت تعاونی دهیاری با عضویت بیش از ۲۱ هزار دهیاری

تاسیس ۹۰۰ شرکت تعاونی دهیاری با عضویت بیش از ۲۱ هزار دهیاری

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری های کشور از تاسیس ۹۰۰ شرکت تعاونی دهیاری با عضویت بیش از ۲۱ هزار دهیاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، حمید ملانوری در جلسه هم‌اندیشی و بررسی فعالیت‌ها، ظرفیت‌ها و چالش‌های شرکت‌های تعاونی دهیاری‌ها در کشور که با حضور معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، تنی چند از مدیران‌کل دفاتر امور روستایی و شوراهای استانداری‌ها و تعدادی از منتخبین مدیران‌عامل شرکت‌های تعاونی دهیاری‌های کشور در این سازمان تشکیل شد، گفت: تاکنون حدود ۹۰۰ شرکت تعاونی دهیاری‌ها در سطح بخش و یا شهرستان و با عضویت بیش از ۲۱ هزار نهاد دهیاری در کشور تأسیس شده است که در چارچوب قوانین و مقررات ذی‌ربط و در ۲۱ محور اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، زمینه فعالیت برای آن‌ها پیش‌بینی شده است.


وی افزود: شرکت‌های تعاونی دهیاری‌ها، دارای ظرفیت‌های قانونی و اجرایی مناسبی برای رونق اقتصادی روستاها، افزایش تولید محصولات روستا، بهبود معیشت روستاییان، کمک به انجام وظایف قانونی و ایجاد درآمد پایدار در دهیاری‌ها می‌باشند که توجه و پرداختن به این موارد می‌تواند نتایج ارزنده‌ای را در نواحی روستایی به دنبال داشته باشد.

ملانوری ادامه داد: در این راستا برخی از تعاونی‌های مذکور از طریق تجمیع سرمایه‌های دهیاری‌ها و بهره‌گیری از امکانات و تجهیزات در اختیار، توانسته‌اند با راه‌اندازی کارگاه‌ها و واحدهای تولیدی، زمینه افزایش درآمد و ایجاد اشتغال را در سطح روستاهای کشور فراهم کند. 

در ادامه جلسه نیز، هر یک از مدیران‌عامل شرکت‌های تعاونی دهیاری‌ها، گزارشی از عملکرد تعاونی تحت مدیریت خود ارائه و به فرصت‌ها، ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش روی تعاونی دهیاری‌ها اشاره کردند.

 همچنین مدیران‌کل دفاتر امور روستایی و شوراهای استانداری حاضر در جلسه نیز عملکرد شرکت‌های تعاونی دهیاری‌های استان ذی‌ربط را تشریح و به مهمترین چالش‌های موجود و برنامه‌های توسعه‌ای در این زمینه اشاره کردند. 

معاون امور دهیاری‌ها ضمن جمع‌بندی موضوعات مطرح شده، به تقویت و توسعه شرکت‌های تعاونی دهیاری‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود برای پیشرفت روستاها، تنوع‌بخشی به مشاغل روستایی، راه‌اندازی و فعال‌سازی واحدهای تولیدی و اقتصادی در نواحی روستایی و افزایش منابع مالی دهیاری‌ها به عنوان اولویت‌های کاری معاونت دهیاری‌ها اشاره کرد.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداریها و دهیاری های کشور، ملانوری با بیان اینکه مردمی‌سازی اقتصاد، افزایش مشارکت مردمی و زمینه‌سازی برای واگذاری اداره امور به مردم به عنوان مهمترین محورهای اقتصاد مقاومتی، سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و برنامه‌های دولت سیزدهم می‌باشد، ابراز امیدواری کرد که شاهد تحقق موارد مذکور و پیاده‌سازی عملی آن‌ها از طریق تعامل سازنده مدیریت‌های محلی با مردم در آینده نه چندان دور باشیم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha