حجت الاسلام مجتبی مصباحیزدی شنبه یکم بهمنماه در همایش بزرگداشت علامه محمدتقی مصباحیزدی و آیین اختتامیه هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر در همدان، بیان کرد: مهمترین دستاورد بزرگداشت شخصیتها، علما و بزرگان دینی این است که از زندگی آنها درس و الگو بگیریم و از ویژگی بارز آنها برای زندگی خودمان استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه باید روی مواردی کار کنیم که برای امروز بیشتر قابل الگوبرداری است، اظهار کرد: از جمله ویژگیهای بارز علامه مصباحیزدی تکلیفمداری در صحنه علمی و مبارزاتی بود و برای انجام وظیفه از ملامت هیچ ملامتگری نمیترسید. وی همیشه توجه داشت که در حوزه چه بحثهایی بیشتر مورد نیاز است و بیشتر دنبال مسائلی میرفتند که کمبود آنها احساس میشد و مورد نیاز جوانان بود.
مصباح یزدی با اشاره به اینکه وظیفه مداری از قبل انقلاب در وجود وی بود، اظهار کرد: علامه برای کارهای اجتماعی و مبارزاتی اهمیت خاصی قائل بود و شهر به شهر و استان به استان برای تبیین می رفت و حتی گاهی جایی برای استراحت نداشت و در ماشین استراحت میکرد.
وی اضافه کرد: اوایل پیروزی انقلاب اسلامی وقتی ستاد فرهنگی تشکیل شد امام راحل فرمودند به سراغ حوزه علمیه بروید و علامه طرح دفتر همکاری دفتر حوزه و دانشگاه را ارائه داد، آن زمان وی با جلیقه ضدگلوگله در جلسات مینشست و تا پاسی از شب جلسات ادامه داشت، گاهی اوقات سرش را زیر آب سرد میگرفت تا بتوانند کارها را ادامه دهد.
فرزند علامه محمدتقی مصباحیزدی با اشاره به اینکه جدیت و پیگیری وی در کارها همواره مشهود بود، افزود: علامه برای خودش مقام قائل نبود که مانع انجام وظیفه شود. غیرت مندی ویژگی دیگر او بود و در اوج غیرت دینی قرار داشت، در واقع کسانی غیرت دارند که ارزش مال خود را بدانند و ارزشمندترین چیز برای ما دین ماست و کسی که این را بداند برای حفظ ارزشهای دین غیرت نشان میدهد.
مصباحیزدی تصریح کرد: در بحث تهاجم و ناتوی فرهنگی کسانی حساسیت نشان دادند که ارزش آن را میدانستند، کسی که صاحب بصیرت باشد عمق ریشهها را هم میبیند و به موقع اقدام میکند.
وی مطرح کرد: تحکیم مبانی اندیشه اسلام و انقلاب که علامه به دنبالش بود، حاصل ۷۰ سال کار علمیاش شد و منظم و دقیق آن را ارائه کرد و همین باعث شد امسال بیش از 100 هزار فارغ التحصیل طرح ولایت داشته باشیم که از دین خود دفاع میکنند و این نیاز امروز جامعه است و به عبارتی به روحیه غیرت مندی و خردورزانه نیاز داریم.
مصباحیزدی بیان کرد: اگر امروز آثار برخی از هجمههای فرهنگی را در بین نوجوانان و جوانان میبینیم به علت ضعفهای فرهنگی سالهای قبل است، در گذشته کارهای فرهنگی خوبی انجام شده اما متناسب با هجمههای دشمن نبوده است.
وی اضافه کرد: نشر افکار ناب اسلام نوجوانان و جوانان را بیمه میکند، اگر جوانها در دفاع مقدس مردانه ایستادند به علت باور و اعتقادشان بود و امروز هم جوانان به خاطر باور و اعتقاداتشان این کار را میکنند و جدیت لازم را برای دفاع از نظام دارند.
مصباحیزدی در پایان گفت: اسلام یک فرهنگ معقول و خردپذیر است و هر چقدر متقنتر این فرهنگ را عرضه کنیم، جوانها آسیب پذیریشان کمتر میشود و جوانهای امروز کم از جوانهای دوران دفاع مقدس ندارند.
انتهای پیام
نظرات