مریم شریفی در گفتگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره ملی رسانهای تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: استان گلستان رنگینکمان اقوام و الگویی از وحدت و تقریب مذاهب اسلامی است و برگزاری چنین جشنوارههایی به تقویت و تحکیم وحدت کمک میکند.
وی ضمن قدردانی از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) و جهاددانشگاهی گلستان برای برگزاری جشنواره رسانهای تقریب مذاهب اسلامی، تأکید کرد: جای چنین جشنواره رسانهای در استان گلستان خالی بود.
برگزیده نخستین جشنواره ملی رسانهای تخصصی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه رسانهها باید در حوزه تقریب آموزش بیشتری ببینند، افزود: اصحاب رسانه باید در حوزه تقریب مذاهب اسلامی آموزشهای لازم را ببینند تا آثار تولیدی آنها به موضوع وحدت و تقریب مذاهب اسلامی خدشه وارد نکند.
شریفی با تأکید بر اینکه با توجه به تلاش دشمن برای تفرقهافکنی و ایجاد اختلاف، انعکاس موضوعات و مسائل مربوط به وحدت و تقریب مذاهب اسلامی از حساسیت بالایی برخوردار است، گفت: اصحاب رسانه باید روی موضوعات وحدتبخش متمرکز شوند و از ارائه مطالب شعاری بپرهیزند.
وی تصریح کرد: تقریب واقعی در حوزه رسانه زمانی اتفاق میافتد که خبرنگاران و مدیران رسانه در اهل سنت و تشیع با قلم و تحلیل خود برای حل مشکلات مردم و در راستای محرومیتزدایی گام بردارند، اهالی رسانه باید با حضور در مناطق محروم نسبت به انعکاس مشکلات و دغدغههای مردم اقدام کنند تا صدای واقعی تقریب در استان شنیده شود و مردم از برکات آن بهرهمند شوند.
برگزیده نخستین جشنواره ملی رسانهای تخصصی تقریب مذاهب اسلامی، محبت واقعی بین مسلمانان را مهمترین عامل ایجاد وحدت دانست و گفت: رسانهها باید آدابورسوم اقوام و مذاهب مختلف را به نمایش بگذارند و خردهفرهنگها و آدابورسومها را در قالبهای مختلف به سمع و نظر مردم برسانند، قطعاً انعکاس برخی از فرهنگها مانند مهریه پایین، ازدواج آسان و امثال آن تبلیغی برای دین اسلام است.
شریفی، خواستار ارائه و معرفی آثار برگزیده جشنوارههای رسانهای شد و تأکید کرد: درخواستم از مسئولان برگزارکننده جشنواره ملی رسانهای تقریب مذاهب اسلامی و جشنوارههای رسانهای دیگر این است که در سالهای آینده آثار افراد برگزیده را در روز اختتامیه در معرض دید حضار بگذارند تا بهانهای بر نشر و انعکاس دوباره تولیدات رسانهای در حوزه تقریب باشد.
انتهای پیام
نظرات