عادل مصدقی صبح شنبه اول دی در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهار کرد: در هشت ماهه نخست سال دو میلیون تردد توسط ناوگان شخصی و عمومی در استان گلستان به ثبت رسیده و بیش از ۵ میلیون و ۸۸۹ هزار تن انواع کالا از جادههای استان جا به جا شده است.
وی وجود راهها را به رگهای کشور و حمل و نقل را به خون جاری در این رگها تشبیه کرد و افزود: با توجه به این که استان گلستان یک استان کشاورزی بوده و هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این استان جابهجا میشود و جزو استانهای گردشگری و پرتردد کشور نیز است توجه به موضوع حمل و نقل در این استان از اهمیت دو چندانی برخوردار است.
وی با بیان اینکه از آبان ۱۴۰۱ مرز اینچه برون بار دیگر بازگشایی شده است، افزود: در این مدت ۱۵ هزار و ۶۹۷ ورودی و ۱۷ هزار و ۷۰۹ خروجی از مرز اینچه برون داشتیم که از کشورهای مختلف نظیر ترکمنستان، سوئیس و آلمان یودند.
مدیرکل حمل و نقل جادهای گلستان اضافه کرد: به طور جد به دنبال رونق دوباره تجارت چمدانی با کشور ترکمنستان هستیم و سالن مسافربری در این محور با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان در حال بهسازی است.
مصدقی ضمن گرامیداشت یکم دی ماه روز راهدار تصریح کرد: ۲۷ باب راهدارخانه با بیش از ۱۶۶ دستگاه شنپاش و نمکپاش در استان گلستان داریم که با آغاز فصل زمستان به صورت ویژه برای بازگشایی و تامین ایمنی راهها فعالیت میکنند.
وی با توضیح اینکه استان گلستان با ۵ هزار و ۲۵۷ کیلومتر راه ۲ درصد راه های کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: کار راهداری همانند خانهداری تمامشدنی نیست و راهداران به طور دائم در حال پاکسازی راهها هستند تا ترددی ایمن را ایجاد کنند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گلستان مسیرهای روستایی آسفالت شده در استان را ۲ هزار و ۸۳۱ کیلومتر اعلام کرد و افزود: بیش از ۹۸.۹ درصد راههای روستایی استان آسفالت شده و تنها ۲۲۰ کیلومتر فاقد آسفالت است که از محل محل محرومیت زدایی برای آسفالت آن اقدام خواهیم کرد.
مصدقی با بیان اینکه از ۹۵ نقطه حادثهخیز خیز گلستان، تاکنون ۷۱ نقطه با اعتبار چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال ایمنسازی شده است، تصریح کرد: در روزهای آینده تعداد نقاط ایمنسازی شده استان به ۷۵ نقطه خواهد رسید.
این مقام مسئول اضافه کرد: ۳ هزار و ۷۰۰ کیلومتر با ۵۱ گردنه به طور مستقیم در طرح زمستانه راهداری قرار دارد که بیش از ۹ هزار تن شن پاشی و نمک پاشی شده است.
انتهای پیام
نظرات