به گزارش ایسنا، دکتر محمدعلی زلفیگل در نشست بررسی برنامههای گرامیداشت دهه فجر وزارت علوم و دانشگاهها که با حضور سید نظامالدین موسوی رئیس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی و معاونان و مشاوران وزیر علوم در سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، برخی از برنامههای وزارت علوم و دانشگاهها برای بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تشریح کرد.
وزیر علوم استفاده از هنر را برای بیان ارزشهای انقلاب اسلامی و به تصویر کشیدن دستاوردهای این انقلاب مردمی از سویی و برگزاری باشکوه جشنهای پیروزی انقلاب از سویی دیگر مهم دانست و تاکید کرد: از هماکنون برای استفاده از ظرفیت دانشکدههای هنر دانشگاهها برنامهریزی شود.
دکتر زلفیگل گفت: در نمایشگاههایی که در سطح دانشگاهها برگزار میشود، از آثار ادبی و هنری اساتید دانشگاهها و سایر دانشگاهیان استفاده شود و تجلیل از اساتید و کارکنان پیشکسوت دانشگاهها و بازنشستهها یکی از بخشهای اصلی برنامهها باشد.
وی، ایامالله دهه فجر را فرصت مناسبی برای برقراری مجدد پیوند دانشگاه با دانشآموختگان دانست و گفت: در برنامههای دهه فجر از فارغالتحصیلان ۱۰ سال اول هر دانشگاه دعوت شود و در دانشگاههایی که تعداد زیاد است، برنامه به شکل دانشکدهای برنامهریزی شود.
وزیر علوم مشارکت دانشجویان و بویژه تشکلهای اسلامی دانشجویی را یک اصل در برنامههای دهه فجر دانست و از رؤسای دانشگاهها خواست از هم اکنون با تشکلهای دانشجویی اسلامی نشست هماهنگی برگزار کنند.
زلفیگل به ظرفیت بالای هیئتهای مذهبی داخل دانشگاهها اشاره کرد و گفت: همانگونه که این هیئتها در برنامه اربعین عملکرد مهمی داشتند، میتوانند به برنامههای گرامیداشت دهه فجر نیز کمک کنند.
به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، وزیر علوم برپایی نمایشگاه دستاوردهای شاخص و برگزیده دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و مقایسه وضعیت کنونی مراکز آموزش عالی از حیث آموزش، پژوهش و ... با پیش از انقلاب اسلامی را از برنامه هایی دانست که باید در ایام دهه فجر در همه دانشگاهها اجرا شود.
وی افزود: با استفاده از فناوریهای چند رسانهای در فضای مجازی و پایگاه اطلاعرسانی مؤسسات آموزش عالی هم امکان برگزاری نمایشگاه دیجتال در این موضوع وجود دارد.
معاونان وزیر علوم و معاونین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیز در این نشست حضور داشتند و دیدگاههای خود را در خصوص برنامههای وزارت علوم در ایام دهه فجر بیان کردند.
انتهای پیام
نظرات