• چهارشنبه / ۲۸ دی ۱۴۰۱ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401102819351
  • منبع : نمایندگی سمنان

امام جمعه میامی:

نبود دارو در میامی داد مردم را درآورده است

نبود دارو در میامی داد مردم را درآورده است

ایسنا/سمنان امام جمعه شهرستان میامی گفت: معمولی‌ترین و در دسترس‌ترین داروها در این شهرستان وجود ندارد و این موضوع باعث ایجاد مشکلات زیادی برای مردم شده است و نارضایتی آن‌ها را به دنبال داشته است.

حجت‌الاسلام محمد عزیزی امام جمعه شهرستان میامی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اینکه دو مساله محوری در شهرستان میامی وجود دارد که بایستی مسئولان استانی و کشوری نسبت به رفع آن‌ها اقدامات اساسی را انجام دهند، اظهار کرد: در دسترس‌ترین و معمولی‌ترین داروها در این شهرستان وجود ندارد و مردم برای تهیه آن‌ها با مشکلات متعددی روبرو هستند، افراد دارای بیماری‌های خاص برای تهیه دارو با هزاران مشکل و دردسر دست و پنجه نرم می‌کنند. به گونه‌ای که بسیاری از افراد برای تهیه داروی مورد نیاز مسافت ۶۰-۷۰ کیلومتری را برای رفتن به شاهرود طی می‌کنند تا بتوانند داروی مورد نیاز خود را تأمین کنند.
وی با گلایه از فقدان داروخانه دولتی در این شهرستان خاطرنشان کرد: در شهرستان میامی بیمارستان وجود دارد اما متأسفانه از داشتن داروخانه دولتی محروم است و داروخانه توسط بخش خصوصی اداره می‌شود و هر آنچه که در توان دارد را در سبد داروخانه قرار می‌دهد و از آوردن و تأمین سایر داروها سرباز می‌زند. این دست اتفاقات و رفتارها موجب می‌شود تا مردم نسبت به دولت بی اعتماد شوند و حتی به اعتقادات آن‌ها نیز ضربه می‌زند.
امام جمعه شهرستان میامی افزود: در برخی موارد مشاهده شده است که پزشک بیمارستان به دلیل نبود دارو، بیمار بدحال را به منزل فرستاده و خوردن دمنوش‌ها و استفاده از داروهای گیاهی را تجویز کرده و از تحویل داروی مورد نیاز بیمار عاجز بوده‌اند.

امام جمعه میامی اضافه کرد: تحمل این شرایط برای مردم و در این برهه از زمان با شیوع آنفلوآنزا، سرماخوردگی، کرونا و حتی وجود بیماری‌های خاص و صعب العلاج بسیار سخت است و لازم است این موضوع توسط مسئولین استانی و کشوری حل و رفع شود.
حجت‌الاسلام عزیزی بر ضرورت استفاده از نیروهای بومی در این شهرستان تاکید و ظهار کرد: با توجه به وجود ارگان‌ها، سازمان‌ها و حتی بیمارستان در این شهرستان ، حداقل می بایست از نیروهای بومی استفاده شود. این شهرستان دارای نیروی کار جوان، تحصیلکرده، توانمند و ... است و حداقل باید برای بخش‌های تاسیسات، خدمات، اداری و ... از نیروها و ظرفیت های این شهرستان استفاده کرد و در صورت نیاز به افرادی متخصص که در شهرستان وجود نداشته باشد از سایر نیروهای غیر بومی بهره برد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha