• سه‌شنبه / ۲۷ دی ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1401102718660
  • خبرنگار : 71592

افزایش رایزنی‌ها میان رژیم صهیونیستی و جمهوری آذربایجان

افزایش رایزنی‌ها میان رژیم صهیونیستی و جمهوری آذربایجان
الهام علی‌اف

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در مذاکراتی با همتای جمهوری آذربایجانی خود از این کشور بابت افتتاح سفارت در اراضی اشغالی قدردانی کرد و وزیر خارجه جمهوری آذربایجان نیز خواهان توسعه روابط دوجانبه شد.

به گزارش ایسنا، روزنامه معاریو در گزارشی نوشت، در پی ارسال نامه تبریک و قدردانی از سوی پارلمان جمهوری آذربایجان به دولت و پارلمان رژیم صهیونیستی که اخیرا طی پیامی از پارلمان آذربایجان پس از اعلام رسمی افتتاح سفارتخانه در اراضی اشغالی اعلام حمایت کرده بودند، روابط تل‌آویو و باکو گامی دیگر به سوی پیشرفت برداشته است.

نمایندگان پارلمان آذربایجان از سفر همتایان اسرائیلی خود به کشورشان استقبال کردند، زیرا این سفر باعث گسترش روابط پارلمانی، تعمیق روابط آذربایجان و اسرائیل و مشارکت راهبردی مبتنی بر اعتماد و حمایت متقابل خواهد شد.

اعضای کنست در پیامی به پارلمان جمهوری آذربایجان اعلام کردند: افتتاح سفارت آذربایجان در اسرائیل آغاز مرحله جدیدی در روابط دوجانبه آنهاست و گواه زنده این است که همکاری آنها به سطح جدیدی ارتقا یافته است، زیرا اسرائیل یکی از اولین کشورهایی بود که استقلال آذربایجان را به رسمیت شناخت، دو طرف مواضع مشابهی در رابطه با فرآیندهایی که در منطقه خود و در مقیاس جهانی در حال توسعه است، دارند و حمایت متقابلی را برای حل مشکلات پیش روی خود نشان می‌دهند.

در این پیام تاکید شده است که «مردم آذربایجان از حمایت مستمر اسرائیل از مواضع کشورشان در طول جنگ علیه ارمنستان بسیار قدردانی می‌کنند و آن را هرگز فراموش نخواهند کرد. در عین حال همه از پیروزی آذربایجان در این جنگ راضی نیستند، زیرا بیم آن دارند که این پیروزی به افزایش توانمندی‌های سیاسی، نظامی و اقتصادی این کشور در منطقه کمک کرده و موقعیت بین‌المللی آن را تقویت کند. 

در این پیام با اشاره به اقلیت یهودیان آذربایجان آمده است: جامعه یهودی در فضای برادری، صلح و دوستی زندگی می‌کند. برابری مذهبی، سازش و ارزش‌های چندفرهنگی یک شیوه زندگی محسوب می‌شود. شهروندان یهودی تبار آذربایجان فعالانه در زندگی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی شرکت می‌کنند و به توسعه آن کمک می‌کنند.

گسترش این روابط جمهوری آذربایجان و اسرائیل نشان از افزایش همکاری دو طرف در همه زمینه‌ها به ویژه پس از پیروزی آذربایجان در جنگ دوم قره باغ علیه ارمنستان دارد.

با روی کار آمدن مجدد بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی روابط تل‌آویو و باکو وارد منحنی جدیدی می‌شود زیرا او دوستی محکمی با الهام علی اف، رئیس جمهوری آذربایجان دارد و همین موجب افزایش مشارکت آن دو در یک دهه اخیر شده است‌.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۰-۲۷ ۲۱:۱۱

رژیم باکو اسرائیل دوم در منطقه هست دقیقا همان سیاست و پاکسازی قومی که اسرائیل علیه فلسطینیان انجام می دهد همان را رژیم باکو بر علیه ارامنه ساکن قره باغ انجام می دهد بیهوده نیست آنقدر با هم ندارن و در فلسطین اشغالی سفارت خانه اش را با افتخار بازگشایی می کند قابل توجه حامیان این رژیم دیکتاتور !!!