• دوشنبه / ۲۶ دی ۱۴۰۱ / ۲۲:۱۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1401102618087
  • خبرنگار : 71650

از پایان برف دو روزه تا استعفای صاحب فیش حقوقی نجومی

از پایان برف دو روزه تا استعفای صاحب فیش حقوقی نجومی

درحالی هنوز در روزهای ابتدایی هفته هوای پاک قرار داریم که امروز پس از برف دو روزه تهران، آلودگی هوا دوباره قد راست کرد و باعث شد کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران باز هم تشکیل جلسه دهد.

به گزارش ایسنا، دیو آلودگی هوا امسال از فروردین‌ماه خودش را نشان داد، به‌گونه‌ای که به علت خیزش گردوغبار آلاینده ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون در برخی استان‌ها افزایش قابل توجهی یافت و حتی در تهران با رسیدن به عدد ۵۰۰ باعث تجربه شرایط خطرناک کیفیت هوا شد.

از ابتدای فصل پاییز نیز شاهد روزهای خاکستری بسیاری در کلانشهرهایی چون تهران بوده‌ایم، به‌طوری‌که در دو ماه اخیر ۲۶ روز شرایط وارونگی دما را با آلاینده شاخص ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون تجربه‌ کرده‌ایم این در حالیست که برف و باران هم در برخی روزها نتوانستند هوای مطلوب را برای تهرانی‌ها به ارمغان بیاورند. از جمله این روزها به ۲۱ دی ماه می‌توان اشاره کرد که با وجود بارش برف، کیفیت هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس بود.

حسین شهیدزاده- مشاور معاون حمل و نقل ترافیک و مدیرعامل سابق شرکت کنترل کیفیت هوای تهران- پیش از این در گفت و گو با ایسنا درباره همزمانی این بارش‌ها و آلودگی هوا اظهار کرده بود: بسیاری از انواع آلودگی قابل حل در باران و برف نیستند و در هوا باقی می‌مانند. برخی دیگر از آلاینده‌ها نیز تنها با باد از هوا خارج می‌شوند. به عبارتی بارندگی به‌تنهایی باعث کاهش آلودگی نمی‌شود و وزش باد بیش از بارندگی تاثیرگذار است.

با این حال بنا به اعلام مسئولان علیرغم بارش برف، تهران همچنان با حدود ۶۰ درصد کم‌بارشی نسبت به بلندمدت مواجه است و ضرورت مدیریت مصرف بهینه آب همچنان وجود دارد.

آلودگی هوای تهران تا پایان هفته

از سوی دیگر کیفیت هوای استان تهران از امروز (۲۶ دی ) تا به دلیل سکون جوی و ماندگاری هوای سرد تا پایان هفته آلوده خواهد بود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران آسمان پایتخت فردا (۲۷ دی ) قسمتی ابری همراه غبارمحلی و هوای ناسالم برای گروه‌های حساس با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۷ درجه سانتیگراد خواهد بود.

به گفته صادق ضیاییان - رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا - از سه‌شنبه (۲۷ دی) تا آخر هفته افزایش آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت نیمه‌شمالی کشور دور از انتظار نیست. 

همچنین از بعد از ظهر پنجشنبه و طی روز جمعه در نوار شرقی و برخی مناطق جنوب شرق کشور به‌ویژه منطقه زابل وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در برخی مناطق خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. 

با توجه به اینکه تا ساعت ۴ بعد از ظهر امروز شاخص کیفیت هوای تهران عدد ۱۶۴ را نشان می‌داد و ظرف ۲۴ ساعت گذشته میانگین شاخص روی عدد ۱۳۳ بود، کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران در پی تشدید آلودگی هوا امروز تشکیل جلسه داد.

تهرانی‌ها در صورت مشاهده افراد بی‌سرپناه با ۱۳۷ تماس بگیرند

در روزهای اخیر و در پی افزایش سرمای هوا، بحث لزوم رسیدگی به افراد بی‌سرپناه نیز داغ شد. در همین راستا معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از شهروندان تهرانی خواست در صورت مشاهده افراد بی‌سرپناه با سامانه ۱۳۷ تماس بگیرند.

محمد امین توکلی زاده در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «این شب‌ها همه مراقب هم باشیم. همکاران ما در شهرداری تهران همگی آماده باش هستند کسی در این هوای سرد بی سرپناه نماند. سهم شما اطلاع رسانی به دیگران و تماس با شماره ۱۳۷. لطفا در انتشار کمک کنید.»

استعفای صاحب فیش حقوقی نجومی دختر عضو شورای شهر

حواشی فیش حقوقی نجومی دختر عضو شورای شهر تهران امروز نیز ادامه داشت.

وزیر کشور عصر امروز در دستوری به معاون خود بر لزوم بررسی این موضوع تاکید کرد و در حالی که زمان زیادی از دستور وزیر نگذشته بود، سخنگوی شورای شهر از استعفای صاحب فیش نجومی خبر داد.

جبران افت یادگیری با تشکیل کلاس در روزهای پنجشنبه

درحالی به دلیل بارش برف و آلودگی هوا در هفته‌های اخیر آموزش مدارس به طور غیر حضوری ادامه یافته است که معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش معتقد است تعطیلی مدارس باید آخرین راهکارِ حل مشکلات باشد.

محمدمهدی کاظمی با اشاره به تداوم آموزش غیرحضوری مدارس در شماری از استان‌های کشور گفت: درخواستم از مسئولان به ویژه استانداران این است که غیرحضوری شدن مدارس، آخرین راهکار برای حل مسائل و مشکلاتمان باشد؛ چه برای آلودگی هوا، چه سرما و یا سایر موضوعات.

وی افزود: باید از ظرفیت نوبت بعدازظهر مدارس و روزهای پنجشنبه و دیگر روش‌ها برای جبران  افت یادگیری استفاده کنیم اما درخواستم از مسئولان به‌ویژه استانداران این است که غیرحضوری شدن مدارس، آخرین راهکار برای حل مسائل و مشکلات مان باشد؛ چه برای آلودگی هوا، چه سرما و یا سایر موضوعات.

تساوی به ضرر زن است

انسیه خزعلی - معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، درباره مطالبه گری از غرب در خصوص نوع قوانین آن‌ها توضیح داد: نوع قوانین و شکستن حریم ها در غرب از دیگر مطالبات ما از غرب است. قوانین غرب زن را مثل کالا در اختیار مرد قرار داده است که بیشترین لطمه آن را زن تحمل می‌کند. هیچ قانونی در ارتباطات زن و مرد نمی‌گذارند و ارتباطات خارج از رابطه زناشویی باعث شده مادران فرزندانی را بزرگ کنند که پدر هیچ مسئولیتی را در قبال آنها بر عهده نمی‌گیرد.

به گفته وی، طبق آماری که خود غربی ها ارائه داده‌اند ۴۰ درصد فرزندان خارج از چارچوب ازدواج به دنیا می‌آیند و بزرگ می‌شوند. این آمار در کشور کلمبیا ۸۰ درصد و در فرانسه ۶۰ درصد است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری افزود: در نشست سال قبل سازمان ملل، مدیر اجرایی بخش زنان پرسشی را مطرح کرد که چرا شما برابری زن و مرد را نمی‌پذیرید؟ در پاسخ گفتم که تساوی به ضرر زن است و ما قبول نداریم‌ اما عدالت را می‌پذیریم. تساوی یعنی زن و مرد در هزینه‌ها مشارکت داشته باشند و به‌طور یکسان بار و فشار زندگی را تحمل کنند درحالی که این تساوی در جسم آنان وجود ندارد و از این رو تساوی به ضرر زن است اما عدالت، تقسیم کار، تقسیم مسئولیت و قرار دادن زن و مرد در جایگاه خود کمک کننده است.

 چه کسانی نباید پرتقال و نارنگی بخورند؟

در دنیای امروز انواع و اقسام میوه‌ها در فصل زمستان در دسترس است اما مصرف میوه‌های تابستانی که سرد و مرطوب هستند مانند هندوانه، خیار، گوجه فرنگی و... در زمستان موجب بروز عوارض و بیماری خواهد شد بنابراین بیشتر از میوه‌های گرم، خشک و خشکبار استفاده کنید حتی مصرف زیاد میوه‌هایی مثل پرتقال و نارنگی که رطوبت زیادی دارند، برخلاف آنچه تصور می‌شود به‌ویژه در افرادی که معده‌های سرد و تر دارند باعث افزایش احتمال سرماخوردگی و نزله خواهد بود.

ادامه خبر را اینجا بخوانید.

جریمه دستکاری پلاک خودرو چیست؟

معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرد: در طرح جدیدی که طی سه هفته گذشته اجرایی کرده‌ایم به شکل مکانیزه و با استفاده از دوربین‌ها، تخلفات احصا می‌شود و اگر کسی پوشش پلاک را انجام داده باشد با سامانه‌های پلیس قابل شناسایی،‌ اعمال قانون و جریمه است.

سرهنگ محمد رازقی درباره تخلفات پلاک خودرو، گفت: اگر تخلفات را دسته بندی کنیم، بخشی از تخلفات شامل تخلف از ناحیه پلاک می‌شود. خودروهایی که فاقد پلاک حرکت می‌کنند، خودروهای تک پلاک، آن‌هایی که پلاک خودرو را مخدوش کرده‌ یا آن را پوشانده‌اند، از نظر راهنمایی و رانندگی تخلف محسوب می‌شود و برابر قانون انواع مختلف این تخلفات تا ۶۰ هزار تومان اعمال قانون دارد.

وضعیت ذخایر خون در زمستانِ سرد

به دنبال سرد شدن هوا و بارش برف و باران در برخی نقاط کشور، سخنگوی سازمان انتقال خون وضعیت ذخایر خون و فرآورده‌های خونی را تشریح و تاکید کرد که نیاز به اهدای خون همیشگی است.

دکتر عباس صداقت در گفت‌وگو با ایسنا درباره وضعیت ذخایر خون در کشور در شرایط جوی برودت هوا گفت: در برخی استان‌ها به دلیل شرایط ناپایدار جوی یا به علت تعداد بیشتر بیماران نیازمند به خون و فرآورده مانند بیماران مبتلا به بیماری‌هایی مانند تالاسمی که نیاز به دریافت مستمر خون و فراورده‌های خون را دارند، میزان ذخایر خون زیر شش روز است که  این استان‌ها شامل اصفهان، مازندران، فارس و هرمزگان است.
صداقت ادامه داد:  میزان ذخیره خون در استان تهران هم بیش از ۸.۵ روز است که این استان هم در شرایط سبز و مطلوب قرار دارد.

وی با بیان اینکه خوشبختانه تلاش شده تمامی درخواست‌های بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از طریق شبکه خون‌رسانی کشور، پاسخ داده شود، گفت: باید توجه کرد که بیش از ۹۰۰ مرکز درمانی دارای بانک خون در سراسر کشور داریم که سازمان انتقال خون تلاش می‌کند که خون مورد نیاز این مراکز درمانی را با بالاترین کیفیت و به‌هنگام تامین کند.

ون‌تاکسی‌های پایتخت در وضعیت «از رده خارج »

شهردار تهران نیز اعلام کرده است که ۱۰۰ درصد ون‌ها باید از رده خارج شوند و ۷۰ درصد تاکسی‌ها و ۸۰ درصد اتوبوس‌های تهران نیاز به نوسازی دارند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری امروز دوشنبه اظهار کرده است: حمل و نقل شهری تهران نیازمند ترمیم نیست، بلکه برای حل چالش‌های آن لازم است دست به تحول بزنیم؛ ناوگان حمل و نقل شهری تهران از فرسودگی چند ساله رنج می برد؛ به نحوی که صددرصد ون ها باید از رده خارج شوند و ۷۰ درصد تاکسی ها و ۸۰ درصد اتوبوس ها نیاز به نوسازی دارند.

زاکانی همچنین با اشاره به تمایل شهرداری در استفاده از خودروهای برقی و گازسوز گفته است: در تهران با بحران آلاینده های گازی رو به رو هستیم به همین جهت استفاده از خودروهای برقی و گازسوز برای ما در اولویت است و به دنبال استفاده از خودرو هایی با این ویژگی در حمل و نقل شهری می باشیم.

پنج خبر پر بازدید امروز سرویس اجتماعی ایسنا:

ورود سامانه بارشی به کشور/ یخبندان در برخی استان‌ها

توصیه های طب ایرانی برای زمستان / چه کسانی نباید پرتقال و نارنگی بخورند؟

تعطیلی مدارس آخرین راهکارِ حل مشکلات باشد/جبران افت یادگیری با تشکیل کلاس در روزهای پنجشنبه

تداوم یخبندان تهران تا صبح فردا/ ۶۰ درصد کم‌بارشی نسبت به بلندمدت

خزعلی: دچار خودتحقیری‌ها نشویم/ ۴۰ درصد فرزندان در غرب خارج از چارچوب ازدواج به دنیا می‌آیند

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۰-۲۷ ۰۰:۵۳

دختر عضو شورای شهر در این بین تقصیری ندارد و یا شاید اصلا" نداند چه تخلقی رخ داده است ، زیرا تجربه و قدرت درک آن را ندارد ! مقصر اصلی این موضوع و کسی که بستر این تخلف و رانت را به وجود آورده ، مادر این دختر خانم یعنی عضو شورای شهر است که با آگاهی کامل از تخلف آن را مرتکب شده و اذهان عمومی را نسبت به اعضاء شورای شهر و مسئولین بدبین و سلب اعتماد نموده است ! بطوریکه اکنون مردم سوال می کنند که حقوق خود اعضاء شورای شهر چه مبلغی است ؟ خانم معدنی پور باید استعفاء و یا اخراج گردد ...

avatar
۱۴۰۱-۱۰-۲۷ ۰۷:۳۴

حقوق این خانم نشان دهنده حقوق بسیار بالا در شورای شهر میباشد ، به نظر بنده کل اعضای شورای شهر باید استفا دهند

avatar
۱۴۰۱-۱۰-۲۷ ۰۷:۴۴

استفعا داده ،کار خوبی کرده ،حساب پولهایی که گرفته چی میشود؟

avatar
۱۴۰۱-۱۰-۲۷ ۱۰:۳۰

مادرش باید استعفاده بده مقصر اصلی ایشون هستن دانسته ای کار کرده