• شنبه / ۲۴ دی ۱۴۰۱ / ۰۹:۰۹
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1401102415860
  • خبرنگار : 71424

۱۳ توصیه جهت مصرف بهینه انرژی در مدارس در ایام برودت هوا؛

«گاز مدارسِ» تهران قطع نمی‌شود

«گاز مدارسِ» تهران قطع نمی‌شود

بر اساس اطلاعیه منتشره آموزش و پرورش تهران؛ با هماهنگی انجام شده با استانداری تهران و به جهت رفاه سرایداران و خانواده آنها و نیز آمادگی برای برگزاری آزمون نهایی پایه دوازدهم، گاز مدارس قطع نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، در این اطلاعیه ضمن تاکید بر لزوم صرفه جویی حداکثری در مصرف گاز آمده است: سامانه گرمایشی محیط اداری و آموزشی در صورتی که عایق بندی مناسب انجام شده یا مواد ضد یخ در لوله‌ها وجود دارد، خاموش شود و در غیر این صورت در کمترین دمای ممکنه قرار گیرد تا از یخ زدگی لوله‌ها جلوگیری شود.

در این اطلاعیه آمده است که این دستور به فرمانداران استان تهران ابلاغ شده و همچنین خواسته شده در محیط سرایداری هم حداکثر صرفه‌جویی انجام شود.

به گزارش ایسنا، همچنین صبح امروز تیم پشتیبانی و اجرایی شاد در اطلاعیه‌ای که بر روی کانال اطلاع رسانی رسمی‌اش در شبکه شاد قرار داد، ۱۳ توصیه به مدیران مدارس جهت رعایت موارد پیشگیرانه برای مصرف بهینه انرژی و ایمنی تاسیسات مدارس و مراکز آموزشی، پرورشی و ورزشی، با توجه به وقوع بارندگی، برف و برودت هوا داشت که در ادامه خواهد آمد:

۱- بازدید از پشت بام مدارس توسط مدیران و یا مسئولان حاضر در مدارس پیش از وقوع بارندگی و پس از اتمام برف و باران حائز اهمیت است.

۲- اطمینان از باز بودن راه خروج آب برف و باران در پشت بام مدارس ضروری است. (در هنگام بارش‌های شدید، حتما هر چند ساعت از باز بودن راه خروجی آب اطمینان حاصل شود.)

۳- پیشگیری از یخ‌زدگی لوله‌های آب و لوله‌های سرویس‌های بهداشتی که در حیاط مدارس قرار دارند، برای این مهم ابتدا شیر اصلی آب، بسته شود، سپس تمامی شیرهای مصرفی باز شوند تا آب درون لوله‌ها به صورت کامل تخلیه شوند.

۴- در هنگام برودت شدید هوا، تمامی فلاش تانک‌ها و لوله‌های آنها باز شوند تا آب درون آنها تخلیه گردد.

۵- آب درون کولرهای آبی روی پشت‌ بام‌ها به صورت کامل تخلیه شود، ورودی برق آنها قطع و حتما روی کولرهای آبی با محافظ پلاستیکی و برزنتی برای جلوگیری از نفوذ آب و یخ‌زدگی پوشانده شوند.

۶- اطمینان حاصل شود که تمامی پنجره‌های کلاس‌های درس، درهای ورود و خروجی راهروها و ... بسته باشند تا از نفوذ آب و سرمای شدید به داخل مدرسه جلوگیری شود.

۷- پس از بارش برف، حتما راه‌های خروجی آب بازدید شود و در صورتی که نم حاصل از برف و باران به سقف کلاس‌های درس زیر پشت‌بام آسیب وارد کرده است، سریعا به مسئولان مربوطه اداره آموزش و پرورش اطلاع داده شود.

۸- تمامی نقاطی که احتمال ورود آب برف و باران به محوطه مدارس و کلاس‌های درس دارند بازدید و مسدود شوند.

۹- تمامی وسایل الکترونیکی اعم از رایانه، چاپگر، دستگاه تکثیر و ویدئو پروژکتورها از سطح زمین و کنار پنجره‌ها فاصله داشته باشند و حتی المقدور روی آنها حتماً با وسایل ضدآب پوشانده شوند.

۱۰- دیوارهای زیر زمین را با عایق‌های ضد آب بپوشانید تا جلوی نفوذ آب و آسیب‌های بعدی گرفته شود.

۱۱- در صورت بروز حادثه ناشی از وقوع بارش شدید باران، سیل و ... کلید اصلی برق، شیراصلی آب و گاز مدرسه را قطع کنید.

۱۲- در هنگام بارش‌های شدید، اگر کنتور برق را قطع نکرده‌اید، وسایل برقی را از پریز برق بیرون کشیده و اگر دستانتان نمناک است، برای حفظ ایمنی خود به وسایل برقی دست نزنید.

۱۳- از خاموش بودن موتورخانه و بسته بودن درب موتورخانه مدارس اطمینان حاصل کنید و تمامی راه‌های ورود آب و سرمای هوا به این قسمت پوشانده و مسدود شود.

انتهای پیام 
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha