• شنبه / ۲۴ دی ۱۴۰۱ / ۰۷:۱۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401102415785
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

رتبه برتر کشوری به انواع نان های سیستان و بلوچستان اختصاص یافت

رتبه برتر کشوری به انواع نان های سیستان و بلوچستان اختصاص یافت

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان از رتبه برتر (خیلی خوب) نان استان در سطح کشور خبر داد.

سرگزی در گفت وگو با ایسنا افزود: استان سیستان و بلوچستان ضمن کسب بهترین نمره کیفیت در انواع نانهای لواش ، تافتون ، بربری و سنگک ، عنوان بالاترین درجه کیفی این حوزه (خیلی خوب) را نیز به خود اختصاص داده است.

وی گفت: برنامه ریزی برای ارتقای کیفیت نان از ماهاست که با تشکیل اکیپ های منظم نظارت و بازرسی ، آموزش و آگاهی دادن نانوایان و تأمین گندم مناسب برای اختلاط با سایر گندمها و به تبع آن استحصال آرد مناسب شروع گردیده و هم اکنون نتیجه مطلوب مدنظر حاصل شده است.

سرگزی ادامه داد: بر این اساس نان لواش سیستان و بلوچستان امتیاز ۹۶، تافتون ۹۵.۶، نان بربری ۹۸ و سنگک امتیاز ۹۶.۶ کسب و در مجموع در ۲ بخش لواش و سنگک رتبه اول کشوری و در بخش نان بربری و تافتون پس از استان زنجان در رتبه دوم کشوری در سالجاری را کسب کرده است.

وی برگزاری دوره های آموزشی، نیروی انسانی ماهر، ماده اولیه به کار رفته در پخت نان، عدم استفاده از افزودنی‌های غیر مجاز و افزایش نظارت‌ها را از متغیرهای اصلی در کیفیت نان استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha