• سه‌شنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۱ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1401102013331
  • خبرنگار : 71584

رییس سازمان نوسازی مدارس:

۱۰۰ هزار کلاس نا ایمن داریم

۱۰۰ هزار کلاس نا ایمن داریم

رییس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس گفت: در برنامه هفتم توسعه پیشنهاد چندساحتی کردن مدارس موجود را دادیم و اعتبار آن نیز پیشنهاد شده است.

به گزارش ایسنا، خان محمدی در نخستین رویداد ملی مدارس آینده با بیان اینکه در کنار هم قرار گرفتن ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت و سازمان نوسازی مدارس از گذشته نشان از یک عزم ملی و جهادی برای حل فضای کالبدی است، گفت: پیشران عدالت آموزشی فضای فیزیکی است، اگر در جایی مدرسه نداشته باشیم و فضایی وجود نداشته باشد، آموزش به سختی اتفاق می افتد، اما اگر فضای استاندارد برای دانش آموزان ایجاد کنیم باورپذیری آنها در آنچه که به آنها می آموزیم افزایش می‌یابد.   

وی با بیان اینکه وقتی اولین مدرسه را می‌ساختیم کل تیم بنیاد برکت سه چهار نفر بودند اما اکنون به نقطه‌ای رسیدند که می‌خواهند دو هزارمین مدرسه را جشن بگیرند، گفت: ما ۱۰۰ هزار کلاس ناایمن داریم، این عدد عدد بزرگی است و هرچقدر می‌گذرد این عدد بیشتر هم می شود. در عین حال که مدارس جدید می‌سازیم، بحث مهمان نوازی از مهاجرین را داریم که فرهنگ و مکتب ماست. ما مدارسی داریم که مهاجرین در کنار بچه‌های ما هستند. با خشکسالی ها مواجه شدیم و بافتهای جمعیتی تغییر کرده است.

خان محمدی افزود: لذا در جشن دو هزارمین مدرسه یک قول ۵۰۰۰ تایی از این ۱۰۰ هزار کلاس بدهید. 

رییس سازمان نوسازی مدارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ما در برنامه هفتم پیشنهاد چندساحتی کردن مدارس موجود را دادیم و اعتبار آن نیز پیشنهاد شده است گفت: وقتی می‌خواهیم سند تحول را به عنوان بنیانی‌ترین و محوری‌ترین موضوع در آموزش و پرورش انجام دهیم باید مبتنی بر سند تحول باشد. سند تحول هم می‌گوید تربیت باید چند ساحتی باشد. وقتی صحبت از چند ساحت می‌شود برای حوزه اقتصاد و ورزش و.... باید فضای اشتراکی داشته باشیم. 

رییس سازمان نوسازی مدارس در ادامه با بیان اینکه آینده نگری از مشخصه‌های یک نظام متعالی است، گفت: اگر مدرسه‌ای را آغاز کنیم براساس کیفیتی که می‌سازیم از آن استفاده می‌شود. در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد که اکنون مدرسه می سازیم؟.

وی با اشاره به اینکه خلاء به کارگیری هوش مصنوعی از طراحی و ارائه پیشنهاد در این فضا احساس می‌شود، گفت: بهره برداران ما دانش آموزان و معلمان هستند.  

وی تاکید کرد: تلفیق محتوای آموزشی و نگاه به آینده در کیفیت و محتوای آموزشی بسیار کمک کننده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha