سید رضا امیری زاده در حاشیه بازدید از عملیات برداشت محصول پیاز در بندرعباس با تشریح سطح زیر کشت پیاز در استان، اظهار کرد: در سال زراعی جاری پیش بینی می شود در استان هرمزگان با ۸ هزار و ۶۰۰ هکتار سطح زیر کشت پیاز به صورت میانگین بالغ بر ۴۱۰ هزارتن محصول پیاز برداشت گردد.
وی در ادامه با اشاره به بازارهای محصول پیاز هرمزگان در کشور افزود: استانهای تهران، فارس، اصفهان، آذربایجان و ... از بازارهای هدف این محصول با کیفیت است.
امیری زاده از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس به عنوان مقاصد بین المللی پیاز هرمزگان یاد کرد و گفت: محصول پیاز هرمزگان با توجه به کشت نشایی از با کیفیت ترین پیاز تولید شده در کشور و منطقه است که خواهان بسیاری نیز دارد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان متوسط عملکرد در هرهکتار از اراضی کشت شده پیاز را بالغ بر 50تن ارزیابی کرد و اذعان داشت: عمده برداشت پیاز از مزارع هرمزگان از بهمن ماه خواهد بود اما از نیمه دوم دی ماه برداشت در برخی اراضی آغاز و تا اواخر فروردین ماه با هدف تامین نیاز بازار کشور ادامه دارد.
امیری زاده در پایان خاطر نشان کرد: تاریخ کشت بهموقع، استفاده از سیستم آبیاری نوین ، تغذیه مناسب، از جمله اقدامات جهاد کشاورزی در راستای عملکرد بهتر برای کاشت این محصول بوده است.
انتهای پیام
نظرات