• دوشنبه / ۱۲ دی ۱۴۰۱ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1401101206955
  • خبرنگار : 71654

حال و هوای سال نو میلادی در ایستگاه فضایی بین‌المللی

حال و هوای سال نو میلادی در ایستگاه فضایی بین‌المللی

فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی، سال نو ۲۰۲۳ را به سبک خود جشن گرفتند.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس،  هفت خدمه ماموریت اکسپدیشن ۶۸ فرا رسیدن سال ۲۰۲۳ را در ایستگاه فضایی بین‌المللی به سبک خود جشن گرفتند و کلاه بابانوئل روی سر گذاشتند.

سرگئی پروکوپیف فضانورد روسی می‌گوید: درست مانند زمین، ما در اینجا یک سنت داریم که درخت سال نو آماده کنیم و فضای داخلی ایستگاه فضایی را برای جشن سال نو تزئین کنیم. امروز به شما نشان خواهیم داد که چگونه این کار را در شرایط گرانش صفر انجام می‌دهیم.

حال و هوای سال نو میلادی در ایستگاه فضایی بین‌المللی

در کنار پروکوپیف، دیگر فضانوردان روسی از جمله دیمیتری پتلین و آنا کیکینا تزئینات کوچکی را نصب کردند و در زیر یک بنر رنگی که به عبارت «سال نو» مزین شده بود، قرار دادند.

شادی تعطیلات به سمت بخش ایالات متحده ایستگاه فضایی هم رسید.

در ویدیویی که ناسا هفته گذشته منتشر کرد، فضانورد ژاپنی کویچی واکاتا متعهد شد که از اولین طلوع خورشید مداری سال ۲۰۲۳ در یکی از ماژول‌های نزدیک عکس بگیرد.

فضانوردان آمریکایی در طول فصل تعطیلات در رسانه‌های اجتماعی ساکت بودند، اما در این بین، ناسا چند عکس از خدمه شناور در اطراف ایستگاه فضایی با کلاه بابانوئل، جوراب ساق بلند و ژاکت‌های تعطیلات منتشر کرد.

حال و هوای سال نو میلادی در ایستگاه فضایی بین‌المللی

آغاز سال ۲۰۲۳ برای خدمه ماموریت اکسپدیشن ۶۸ پرمشغله خواهد بود زیرا روسیه باید تصمیم بگیرد با فضاپیمای سایوز که ناگهان در روز ۱۵ دسامبر شروع به نشت مایع خنک کننده کرد، چه کند. هیچ خطر اضطراری برای خدمه ایستگاه فضایی وجود ندارد، اما مشخص نیست که آیا این کپسول که MS-۲۲  نامیده می‌شود می‌تواند پروکوپیف، پتلین و روبیو را طبق برنامه‌ریزی به زمین برگرداند یا خیر.

بر اساس گزارش‌ها، روسیه تصمیم نهایی خود را در ماه ژانویه در مورد ارسال یک کپسول نجات سایوز دیگر یا بازگرداندن سه خدمه به خانه با سایوز ام‌اس-۲۲ اعلام خواهد کرد.

ناسا همچنین با اسپیس ایکس تماس گرفته تا ببیند اگر گزینه پشتیبانی در دسترس نباشد، می‌توان این سه نفر را با فضاپیمای دراگون به خانه آورد یا خیر.

علت نشت سایوز هنوز مشخص نشده است، اما اسکن‌ها از فضاپیما حفره‌ای را در رادیاتور نشان داد که ممکن است از یک ریزشهاب‌سنگ یا تکه‌ای از زباله‌های فضایی بسیار کوچک نشات گرفته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha