• شنبه / ۱۰ دی ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1401101005700
  • خبرنگار : 71552

در مجمع سالیانه فدراسیون تیراندازی چه گذشت؟

در مجمع سالیانه فدراسیون تیراندازی چه گذشت؟

مجمع سالیانه فدراسیون تیراندازی در مشهد برگزار شد و در این مجمع خبرگان ورزشی و خزانه دار رای گرفتند.

به گزارش ایسنا، مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون تیراندازی به ریاست محمد پولادگر معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای امروز ۱۰ دی در مشهد برگزار شد. همچنین مهین فرهادی زاد نایب رییس کمیته ملی المپیک، آرش فرهادیان و رییس، دبیر و نایب رییسان فدراسیون نیز  حضور داشتند. جواد فروغی، نجمه خدمتی و لعیا محمدی نیز به عنوان ورزشکار در این مجمع حاضر بودند.

در این مجمع الهه احمدی با ۳۹ رای و حسین زکی زاده با ۲۹ رای به عنوان خبره ورزشی در هیات رییسه انتخاب شدند. البته پیشتر و در مجمع انتخاباتی این فدراسیون ابراهیم برخورداری و الهه احمدی به عنوان خبره ورزشی انتخاب شده بودند که می‌بایست در اولین مجمع سالیانه برای حضورشان رای گیری انجام می شد. همچنین در این مجمع سالیانه محمد پاشا با ۳۱ رای به عنوان خزانه دار انتخاب شد.

همچنین گزارش مالی سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ توسط حسابرس ارائه شد و خزانه دار به ارائه گزارش مالی فدراسین پرداخت. علیرضا باقری، بازرس فدراسیون نیز گزارش مربوط به سال‌های ۱۳۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را ارائه کرد. در پایان هم مصوب شد کلیه آیین نامه‌های مربوط به کمیته‌ها با تائیدیه هیات رئیسه، اجرایی شود.

قربانی: تا المپیک ۴ یا ۵ سفر خارجی خواهیم داشت

سردار مرتضی قربانی رییس فدراسیون در مجمع سالیانه فدراسیون تیراندازی اظهار کرد: در این مجمع گزارش اقدامات انجام گرفته و حساب‌های مالی سال ۹۹ و ۱۴۰۰ بررسی و تصویب می‌شود. همچنین خبرگان و خزانه‌دار معرفی و به رای گذاشته می‌شود.

رییس فدراسیون تیراندازی در ادامه گفت: زمانی که ما در اسفند ۱۴۰۰ فدراسیون را به دست گرفتیم حدود ۱۱ ماه  بود که رشته تپانچه و تفنگ تعطیل بود. یعنی هیچ مسابقه، اردو و اعزامی نداشتند. رشته اهداف پروازی هم دو سال و نیم بود که تعطیل شده بود. با این وضعیت ما مسئولیت را بر عهده گرفتیم. ما منتظر حل مشکلات نبودیم و به اهداف پروازی، تفنگ و تپانچه سر زدیم و با مربیان تماس گرفتیم و کار را شروع کردیم و با وجود بدهی‌ها، تیم‌های ملی را به برزیل، باکو، قونیه، قزاقستان، ترکیه و مصر اعزام کردیم. در مجموع از ابتدای سال ۷ اعزام انجام و ۱۰ مدال کسب کردیم و هانیه رستمیان هم اولین سهمیه کاروان ایران برای المپیک پاریس را کسب کرد. با اینکه ۱۰ ماه تیم های ملی راکد بودند اما جریان اردوها آغاز شد و در حال حاضر وضعیت خوبی دارند.

وی گفت: در کنار اینها بدهی سنگین هم داشتیم. با بدهی زیاد مربوط به شرکت توسعه، مالیات و متفرقه روبه‌رو بودیم. همچنین فشنگ از وزارت دفاع گرفته شده بود و پول آن پرداخت نشده بود. ما بخشی از مشکل را حل کردیم. باید تیم‌های ملی را ارتقاء می‌دادیم. ما با وجود مشکلات مالی زیاد تیم ملی تفنگ و تپانچه و اهداف پروازی را به برزیل، باکو، قزاستان و قونیه اعزام کردیم. مشکلات سلاح و مهمات هم داشتیم اما به لطف خدا با همه اینها توانستیم ۱۰ مدال (۲ طلا، ۲ نقره و ۶ برنز) را در میادین بین المللی بدست آوریم. 

رییس فدراسیون در ادامه گفت: در کنار همه این فعالیت‌ها ۴۵۰۰ ورزشکار را به کار گرفتیم که در اردوها، جایزه بزرگ‌ها و مسابقات شرکت کردند. اینها به خاطر این بود که یک استعدادیابی وسیعی داشته باشیم. حالا هم حدود ۳۵۰ ورزشکار را استعدادیابی کردیم. از میان اینها افرادی که رکوردشان بهتر باشد به تیم ملی راه پیدا خواهند کرد. اینها به خاطر بهتر شدن رنگ و بیشتر شدن مدال در پاریس است. 

او گفت: اینجا هم از امام رضا (ع) کمک می‌خواهیم تا توانایی و روحیه ما را بیشتر کند تا بار سنگینی که بر دوش داریم را به مقصد برسانیم. تیراندازی در سطح پنجم ورزش کشور است اما متاسفانه اوضاع آنچنانی ندارد. از مجلس شورای اسلامی، دولت، نمایندگان و وزارت ورزش انتظار داریم که به این رشته که ۱۹۰ مدال را به خود اختصاص می‌دهد کمک ویژه کنند تا ما ورزشکاران را آموزش دهیم. در این رشته با رعایت موازین اسلامی هم زنان و هم مردان به راحتی تمرین می‌کنند. در خدمت هستیم تا این ورزش را همگانی کنیم و ارتقاء دهیم. 

وی در پاسخ به این سوال که چه مسابقات بین المللی در برنامه دارید گفت: در جدول برنامه قبل از المپیک تیم ملی را به تعدادی از کشورها البته با توجه به توانایی مالی اعزام می‌کنیم. اعزام‌ها سختی خود را دارد. قرار است ۴ یا ۵ سفر خارجی تا المپیک داشته باشیم و در کنار آن هم اردوها و مسابقات داخلی هم داشته باشیم.

قربانی تاکید کرد: دستورالعملی با وزارت دفاع آماده کردیم و سه ماه است منتظر امضای آن از سوی وزارت ورزش هستیم. شرح وظایف کمیته‌های فنی معین شد و اعضای کمیته تصمیم گیر امور مربوطه هستند. دو تیم نوجوانان و جوانان کار خود را آغاز کردند و اردوهای آنها با حضور خانم طالبی و آقای احمدی برگزار شد. همچنین کمیته گلوله زنی راه اندازی شد. دو مرحله مسابقه برگزار شد. چند روز آینده یک مرحله مسابقه دیگر در قم برگزار و تا پایان سال نیز چهارمین مرحله مسابقات برگزار می‌شود.

رئیس فدراسیون تیراندازی در پایان گفت: از اسفند ماه تا کنون ۱۳سفر استانی انجام دادم و ۸ مجمع انتخاباتی و ۴ مجمع عمومی و سالیانه در هیات‌های استانی داشتیم. پیش از حضور در فدراسیون نیز به ۱۱ استان سفر داشتم.

پولادگر: در تیراندازی کسی پیگیر و دلسوز نبوده است

سید محمد پولادگر، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان نیز در مجمع اظهار کرد: از سردار قربانی که این شرایط را فراهم کرد که مجمع برگزار شود و دوستان توفیق زیارت استان مقدس موسی ابن الرضا را پیدا کنند، تشکر می‌کنم.

وی در واکنش به مشکلاتی که از دوره مدیریت‌ گذشته باقی مانده است، افزود: قطعا بدانید تمام موارد در مورد مدیریت قبل را پیگیری می کنیم و دوستان باید پاسخگوی عملکرد خود باشند. افراد باید پاسخگوی عملکرد خود در هر جا که هستند، باشند اما وقتی مدیران در کشور ما می‌روند دیگر جوابگوی عملکرد خود در محل فعالیت گذشته خود نیستند.

پولادگر تاکید کرد: این فدراسیون دارای امکانات خوبی است و این ورزش رونق زیادی دارد و امروز خوشرنگ ترین مدال را در المپیک کسب کرده است. امیدوارم هم فروغی عنوان خود را در المپیک پاریس تکرار کند همه این اتفاق با تعداد بیشتر برای سایر تیراندازان بیفتد. سطح توقع مردم، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک از تیراندازی بالا رفته است. با فراز و نشیب‌هایی که وجود داشته، امیدوارم قهرمانی‌ها و اردوها روی ریل خود قرار بگیرند و آن را در بازی‌های آسیایی چین لمس کنیم. همه انتظار دارند هم در بازی های آسیایی و هم در المپیک نتایج خوبی بگیرید.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش یادآوری کرد: همه می‌دانیم در بحث بودجه کم لطفی شد و دوستان در مجلس رقمی را تقسیم کردند و ما نفهمیدیم بر چه اساس و قاعده بوده و هر موقع اعتراض می کنیم از ما دلگیر می شوند. هنوز نمی‌دانیم چرا رشته ای که مدال المپیک دارد در این لیست وجود ندارد اما یک رشته بومی رقم قابل توجهی را دریافت می کند. ان‌شاءالله همه تلاش می‌کنند تا پشتیبانی لازم صورت گیرد و توقعات در رویدادهای پیش رو محقق شود.

وی افزود: درخواست دارم این رشته در پارا تحت پوشش فدراسیون باشد. در پارالمپیک مدال های ارزشمندی توسط ورزشکاران به دست آمده و جای این رشته در فدراسیون تیراندازی خالی است و آنها عضو خانواده تیراندازی هستند. این یک مجمع دوسالانه است و از همه شما برای تلاشی که برای رشد این رشته در حوزه همگانی و قهرمانی داشتید، تشکر می کنم و امیدوارم همواره شاهد درخشش ورزشکاران در این رشته باشیم. در تیراندازی به دلیل شرایط برگزاری مسابقات آن، بانوان امکان حضور در میادین بین المللی را داشتند و بانوان در این رشته درخشیدند.

پولادگر با اشاره به بدهی‌های مالیاتی فدراسیون گفت: در فدراسیون تکواندو، ۱۰ میلیارد تومان بدهی مالیاتی وقتی پای کار قرار گرفتیم به ۴۰۰ میلیون تومان رسید. در تیراندازی کسی دلسوز و پیگیر نبوده که این میزان بدهی ایجاد شده است. امروز با حضور سردار قربانی خیالتان راحت باشد که اتفاق خوبی خواهد افتاد.

همچنین در پایان این مجمع عمومی و سالیانه الهه احمدی با ۳۹رای و حسین زکی زاده ۲۹ به عنوان خبره ورزشی در هیات رئیسه این فدراسیون انتخاب شدند. محمد پاشا نیز با ۳۱ رای به عنوان خزانه‌دار این فدراسیون انتخاب شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha