به گزارش ایسنا، یاسر امینی با اشاره به اینکه ایجاد و بسترسازی مناسب برای استقرار واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی استان از وظایف اصلی شرکت است، اظهار کرد: در ۹ ماه امسال ۳۷ پروژه عمرانی در شهرکها و نواحی صنعتی تحویل موقت شده و در مدت مشابه سال جاری ۴۱ پروژه زیرساختی تحویل موقت داده شد که ۱۱ درصد رشد داشته است.
وی به عقب ماندگیهای صنعت مازندران در دهههای گذشته اشاره کرد و گفت: بهمنظور تسهیل در تأمین اعتبار و تکمیل زیرساخت شهرکها و نواحی صنعتی استان، تمامی دستگاههای خدمات رسان شامل آب، برق، گاز و مخابرات نیز براساس قانون باید زیرساختهای موردنیاز واحدهای صنعتی را تامین کنند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران تصریح کرد: این شرکت برای اجرای پروژههای عمرانی در شهرکها و نواحی صنعتی، هزینههای زیادی را متحمل میشود که منابع اجرای این پروژهها، از محل منابع ملی، استانی و داخلی شرکت است.
این مسئول افزود: با توجه به محدودیتهای منابع، اغلب پروژهها از محل منابع داخلی شرکت، تأمین و اجرا میشود به همین دلیل چنانچه تخصیص بودجه مطلوب برای تکمیل و تجهیز شهرکها و نواحی صنعتی فراهم شود، نسبت به رفع مشکلات زیرساختی و توسعه آنها اقدام خواهد شد.
امینی با اعلام اینکه در ۹ ماه سال گذشته، ۲۱۲ میلیارد ریال برای اجرا و تحویل موقت پروژههای عمرانی در شهرکها و نواحی صنعتی استان هزینه شده، اظهار کرد: در حالیکه در مدت مشابه سالجاری ۵۸۳ میلیارد ریال برای اجرا و تحویل موقت پروژههای عمرانی، هزینه شده است که از رشد ۱۷۵ درصدی تأمین اعتبار برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه رصد وضعیت واحدهای تولیدی، پیگیری تولید آنها و رفع موانع موجود از جمله وظایف سایر دستگاههای اجرایی مرتبط نظیر بانکهای عامل و همکاران ما در صنعت، معدن و تجارت است، گفت: این شرکت نیز آمادگی همکاری لازم در این خصوص را داشته تا شاهد رونق اقتصادی در مازندران باشیم.
انتهای پیام
نظرات