مرتضی ذاکریان، امروز دوشنبه ۵ دی در دیدار با مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان اظهار کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و حفظ ارزشهای دفاع مقدس را تمامی دستگاههای اجرایی این نظام باید تکلیف خود بدانند.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: توسعه امروز کشور و امنیتی که داریم را مرهون خون شهدا و رشادتهای ایثارگران هستیم.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی بیان کرد: ترویج فرهنگ دفاع مقدس وظیفه همگانی است که باید به آن توجه کنیم؛ دفاع تمام نشده بلکه شیوه دفاع تغییر یافته است؛ وظیفه خود میدانیم در زمینه ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و حفظ ارزشهای دفاع مقدس و انقلاب کمک کنیم.
وی با تاکید بر اینکه روحیه و فرهنگ جهادی دوران دفاع مقدس نیاز امروز جامعه ایران در جنگ اقتصادی است، بیان کرد: رویکرد دفاع مقدس در عرصههای مختلف باعث پیشرفت کشور شده است و اگر این روحیه و فرهنگ در حوزه اقتصاد هم پیاده شود حتماً مشکلات اقتصادی را پشت سر خواهیم گذاشت.
از تدوین دانشنامه تا سامان بخشی موزه دفاع مقدس
سرهنگ غلامرضا فلاحی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی نیز اظهار کرد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس وظیفه خطیر ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت را برعهده دارد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت حضور مردم در عرصههای مختلف انقلاب، بیان کرد: در دفاع مقدس نیز اگر مردم پای کار انقلاب نبودند نتیجهای حاصل نمیشد.
فلاحی با اشاره به اینکه هر آنچه از عزتمندی و استقلال داریم از ثمرات و ایثارگریهای دوران دفاع مقدس است، ادامه داد: در دوران دفاع مقدس خون ۲۳۰ هزار شهید برای این کشور و انقلاب و اسلام به زمین ریخته شد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی اظهار کرد: جوانان ما دوران دفاع مقدس را درک نکردهاند و از این جهت رشادتهای آن زمان را باید برای نسل جدید تبیین کنیم؛ ما برای جوانانمان باید چرایی دشمنی استکبار با ایران اسلامی را توضیح دهیم.
وی ادامه داد: امروزه گنجینههای ارزشمند فرهنگی جامعه ما شهدا و خانوادههای آنان هستند که باید از خاطراتشان برای رشد معنوی جامعه خود بهره بگیریم.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی گفت: ما در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی باید سالانه حدود ۶۰ عنوان کتاب در حیطههایی چون تاریخ شفاهی دفاع مقدس و زندگی نامه شهدا را به چاپ برسانیم.
فلاحی ادامهداد: بسیاری از کتابهای دفاع مقدس چون کتاب «دا» از مخاطبان بسیار خوبی در بین مردم برخوردار شدند و در جامعه تأثیرگذار بودند.
وی اظهار کرد: ما استعدادهای نویسندگی زیادی در خراسان جنوبی داریم که باید با برگزاری کارگاههای مختلف این استعدادها را تقویت کنیم تا در سالهای آتی در حوزه دفاع مقدس شاهد چاپ کتابهای برجستهای باشیم.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی بیان کرد: برگزاری اردوهای راهیان نور، تدریس درس دفاع مقدس در دانشگاهها و تجلیل و تکریم از رزمندگان دفاع مقدس از دیگر اقداماتی است که انجام میدهیم.
فلاحی ادامه داد: در دوران قبل از شیوع کرونا در کل کشور تا هفت میلیون نفر از یادمانهای دفاع مقدس در قالب اردوهای راهیان نور بازدید میکردند.
وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی در چند روز اخیر میزبان پیکر ۶ شهید گمنام است، گفت: در ۶۲ نقطه خراسان جنوبی شهید گمنام مدفون شده است که برای ۴۱ نقطه یادمان ساخته و ساخت یادمان در ۲۱ نقطه دیگر ادامه دارد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی با بیان اینکه یکی از کارهای پژوهشی بسیار عظیم موضوع دانشنامه دفاع مقدس خراسان جنوبی است، بیان کرد: امیدواریم تا دو الی سه سال آینده جلد اول این دانشنامه منتشر شود.
فلاحی با بیان اینکه ساخت موزه در محل مسجد شکر نیز در دولت سیزدهم سرعت گرفته است، اظهار کرد: امیدواریم بخش از فاز نخست موزه دفاع مقدس خراسان جنوبی نیز به زودی به پایان برسد.
انتهای پیام
نظرات