• یکشنبه / ۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1403100906321
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

تولید گوشت مرغ در خراسان جنوبی ۲۰ درصد افزایش یافت

تولید گوشت مرغ در خراسان جنوبی ۲۰ درصد افزایش یافت

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: در ۹ ماه سال جاری، ۴۰ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۲۰ درصد افزایش دارد.

حامد عارفی نیا، امروز یکشنبه ۹ دی اظهارکرد: در ۹ ماه سال جاری، ۴۰ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۲۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی افزود: در این مدت، ۲۷ میلیون و ۲۵۱ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده است که از این تعداد، ۴۰ هزار تن مرغ تولید شد.

عارفی‌نیا با اشاره به تعهد وزارت جهاد کشاورزی برای جوجه‌ریزی ماهانه ۲ میلیون و ۹۸۱ قطعه در استان، گفت: در واقع، استان از این تعهد فراتر رفته و ماهانه بیشتر از این مقدار جوجه‌ریزی و تولید مرغ دارد.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: در حال حاضر، ۴۰ درصد از مرغ تولیدی در داخل استان مصرف و بقیه به سایر استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

وی تأکید کرد: خراسان جنوبی یکی از قطب‌های تولید مرغ و تخم‌مرغ کشور است و مازاد بر نیاز استان، به سایر استان‌ها می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha