«حمیدرضا عاقبت خیری» در گفتوگو با ایسنا با اشاره به برخی برنامههای اخیر این هیات ورزشی مانند برگزاری مسابقات استانی فریاستایل به میزبانی بافق و نیز برگزاری دوره آموزشی تئوری مربیگری درجه سه عمومی، عمده برنامههای آتی ورزش اسکیت در استان تا پایان سال جاری را برگزاری مسابقات چندجانبه اسکیتِ رولبال با حضور برخی از استانهای کشور در یزد، پیگیری و کمک به توسعه زیرساختها و افزایش سرانه فضای ورزش اسکیت در سطح استان، احیای ورزش اسکیت همگانی و معرفی و شناساندن این رشته ورزشی به شهروندان و نیز اهتمام به راهاندازی دفاتر هیات در شهرستانهای بهاباد، هرات و مروست ذکر کرد.
وی گفت: ورزش اسکیت یکی از رشتههای مدالآور و دارای ظرفیت همگانی است که توسعه آن در میان اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان تنها در صورت همکاری نهادهای استانی میسر است و چنانچه رشته اسکیت توسط معاونت سلامت و تربیت بدنی آموزش و پرورش حمایت شود میتوان این رشته را به عنوان یک رشته ورزشی با حداقل آسیب و به عنوان یک ورزش نشاطآور و مهیج در میان نونهالان و نوجوانان معرفی کرد.
وی در ادامه اسکیت یزد را نیازمند توسعه زیرساختهای فیزیکی خواند و تصریح کرد: در محدوده فضای پارکها و بوستانها میتوان رشته اسکیت را گسترش داد که در این زمینه نیازمند همکاری و مشارکت شهرداریها در سطح استان هستیم.
عاقبتخیری با اشاره به جایگاه خوب ورزش اسکیت یزد در سطح کشور با وجود عمر کوتاهی که از فعالیت رسمی آن میگذرد، اظهار کرد: هر چند اسکیت یزد رشد خوبی را در بین دیگر رشتههای ورزشی استان و نیز جایگاه موفقی را در کشور کسب کرده ولی امیدواریم با درایت مسئولان و هدفگذاریهای صورت گرفته و انجام فعالیتهای چشمگیرتر، در جایگاه مطلوبتری از آنچه هست، قرار گیرد.
وی در این باره خاطرنشان کرد: اسکیت یزد در سال گذشته بر اساس شاخصهای ارزیابی و براساس امتیاز کسب شده از سوی فدراسیون اسکیت کشورمان، در مجموع رتبه پنجم کشور را به خود اختصاص داد.
به گفته این مسئول، در حال حاضر افزون بر یکهزار و ۵۰۰ ورزشکار یزدی در این رشته فعالیت رسمی دارند که این میزان نسبت به سال قبل رشد مناسبی داشته است.
رئیس هیات اسکیت استان با ضعیف خواندن وضعیت زیرساختهای این رشته ورزشی، اظهار کرد: تنها پیستِ در حال بهرهبرداری مرکز استان، پیست اسکیت ۴۰۰ مترِ مجموعه ۱۵ خرداد در منطقه آزادشهر است که در سال ۱۳۹۹ با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان، نسبت به تعمیر و مرمت آن از جمله حصارکشی و تامین کابل جهت روشنایی آن اقدام شد.
وی افزود: البته با پیگیریها و مکاتبات انجام شده، اعتباری جهت تکمیل پیست اسکیت ورزشگاه شهید نصیری یزد از سوی اداره کل ورزش و جوان استان منظور شد ولی متاسفانه این تخصیص اعتبار و نقدینگی در سال ۱۴۰۰ محقق نشد.
وی ادامه داد: زیرساخت اختصاصی اسکیت در شهرستانهای تابعه نیز نسبتاً ضعیف بوده و ورزشکاران در سایر شهرستانها از محیط پارکها و سالن های ورزشی برای تمرین استفاده میکنند که امیدواریم با پیگیریهایی که در حال انجام است، بتوانیم از طریق فرمانداریها اعتبار خوبی برای تامین زیر ساخت اختصاصی اسکیت شهرستانها جذب کنیم.
عاقبت خیری علاوه بر کمبود فضای تخصصی و تجهیزاتِ لازم برای تمرین و آموزش در این رشته، ناشناخته بودن اسکیت برای ورود اسپانسرها و بخش خصوصی به این رشته ورزشی را از مشکلات این هیات ورزشی خواند و افزود: نبود پیست تخصصی ۲۰۰ متر در مرکز استان و شهرستانها، همکاری نکردن برخی از سالنهای ورزشی برای اختصاص سانس تمرین و آموزش و تخصیص نیافتن اعتبار جهت تعمیر و تکمیل و ایجاد زیرساختهای اسکیت در استان طی دو سال گذشته از عمدهترین مشکلات این ورزش جذاب در استان یزد است.
این مسئول در پایان از عمده اقدامات انجام شده توسط این هیات ورزشی از ابتدای سال تاکنون را برگزاری مرحله نهایی مسابقات لیگ آماتور استان در دو بخش آقایان و بانوان، برگزاری مسابقات چند جانبه اسکیت هاکی بین تیمهای اصفهان، همدان، قزوین و یزد به میزبانی هیات اسکیت یزد، برگزاری مسابقات مهارت فردی اسکیت بانوان به مناسبت هفته دفاع مقدس، برگزاری دورههای تئوری و عملی مربیگری درجه ۳، برگزاری همایش اسکیت و جشن و همچنین مسابقات به مناسبت گرامیداشت روز دختر و آغاز هفته کرامت،
عاقبت خیری از رونمایی از سنسور تایمرِ ثبتِ سرعت در ماه گذشته نیز خبر داد و افزود: اعزام تیم استان به مسابقات دستجات آزاد کشوریِ فری استایل(اسپیداسلالوم) در سیرجان، اعزام تیم اسکیت برد استان به سومین دوره المپیاد استعدادهای برتر و برگزاری جلسه طرح مشکلات و مسائل جامعه اسکیت استان در اداره کل ورزش و جوانان استان نیز از دیگر فعالیتهای هیات در سال جاری بوده است.
انتهای پیام
نظرات