• چهارشنبه / ۳۰ آذر ۱۴۰۱ / ۱۷:۳۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1401093020899
  • خبرنگار : 50455

رییس پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد:

ظرفیت‌های پژوهشی و فناورانه قم می‌تواند گره‌گشای دیپلماسی گردشگری کشور باشد

ظرفیت‌های پژوهشی و فناورانه قم می‌تواند گره‌گشای دیپلماسی گردشگری کشور باشد

ایسنا/قم رییس پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: جایگاه قم به عنوان استانی که از ظرفیت‌های بالای علمی، پژوهشی و فناوری خصوصا فناوری‌های نرم و خلاق برخوردار است می‌تواند گره‌گشای صنعت و دیپلماسی گردشگری کشور ما باشد.

 دکتر محمدرضا مجیدی رییس پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام و دبیرکل مجمع‌ مجالس آسیایی امروز ۳۰ آذرماه ضمن بازدید از پارک علم و فناوری استان قم و برخی شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در این پارک در جلسه‌ای که در حاشیه این بازدید و با حضور اعضای هیئت رییسه این پارک برگزار شد، اظهار کرد: در دوران معاصر مفاهیم و اصطلاحاتی چون علم نافع و کاربست دانش دنیای کسب و کارها را به سمت مشاغل دانش‌پایه و فناورانه سوق داده است.

وی افزود: در چنین فضایی اگر مدلسازی و الگوسازی دقیقی برای حضور قدرتمند در آن‌دسته از بازارهای بین‌المللی مانند صنعت گردشگری که در آن‌ از مزایا و ظرفیت‌های خوبی برخورداریم نداشته باشیم بالطبع از سود و مواهب اقتصادی آن هم بی‌بهره خواهیم ماند.

رییس پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: در همین صنعت گردشگری اگر بنا داریم که هم کسب درآمد داشته باشیم و هم فرهنگ و ارزش‌های دینی و ملی خودمان را تبلیغ کنیم لازم است تا توان و ظرفیت‌های پژوهشی، خلاق و فناورانه کشور را برای اثرگذاری در محیط بین‌المللی به کار بگیریم.

مجیدی افزود: از این منظر، جایگاه قم به عنوان استانی که از ظرفیت‌های بالای علمی، پژوهشی و فناوری خصوصا فناوری‌های نرم و خلاق برخوردار است می‌تواند گره‌گشای صنعت و دیپلماسی گردشگری کشور ما باشد.

دبیرکل مجمع‌ مجالس آسیایی گفت: برای مثال علاوه بر توریسم مذهبی ظرفیت‌های دیگری مانند گردشگری سلامت، صنایع دستی، فرش دستباف و ابریشم در کشور وجود دارد که هرکدام از آن‌ها می‌تواند با بسیج منابع و همگرایی هدفمند پارک‌های علم و فناوری کشور به بازارسازی بین‌المللی برای شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان بیانجامد.

وی در پایان تاکید کرد: همسایگی با ۱۵ کشور، قرارگرفتن در مجاورت مناطق مهم ژئوپلتیک مانند آسیای مرکزی و اوراسیا، روابط حسنه با چین به عنوان قدرت بزرگ اقتصادی و عضویت در سازمان‌های بین‌المللی متعددی چون اکو، یونسکو، آیسسکو و سازمان همکاری‌های اسلامی و… از جمله ظرفیت‌هایی است که پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور بین‌المللی می‌توانند از آن‌ها بهره بگیرند.

گفتنی است در ابتدای این جلسه نیز دکتر رهسپار فرد رییس پارک علم و فناوری استان گزارش مختصری از آخرین وضعیت زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان قم با محوریت علوم انسانی و اسلامی ارائه و برنامه‌های پارک علم و فناوری استان قم برای ارتقاء جایگاه این استان در حوزه فناوری‌های نرم و صنایع خلاق بویژه در بخش گردشگری را تبیین کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha