• چهارشنبه / ۳۰ آذر ۱۴۰۱ / ۰۳:۵۴
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1401092919913
  • خبرنگار : 71424

بخاری نفتی خطرآفرین در کلاس‌های درس نداریم

بخاری نفتی خطرآفرین در کلاس‌های درس نداریم

سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره آخرین وضعیت تامین وسایل گرمایشی مدارس کشور گفت: در همه نقاط کشور که گازرسانی شده و علمک گاز به مدرسه رسیده، سامانه گرمایشی را اصلاح و استانداردسازی کرده‌ایم و تقریبا می‌توان گفت که در مناطق ذکر شده، بخاری نفتی خطرآفرین در کلاس‌های درس نداریم.

حمیدرضا خان محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت تامین وسایل گرمایشی برای مدارس کشور و کمبودهای موجود در این زمینه اظهار کرد: کمبودهایی وجود دارد و اگر کمبود هست مدیران مدارس به همکاران ما در ادارات نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مراجعه کنند.

وی افزود: از آنجا که پیش بینی می کردیم با حاکم شدن فضای سرما بر کشور در فصل سرد، با کمبودها و مشکلاتی در برخی مناطق مواجه شویم، اعتباراتی را از یک ماه گذشته به این امر اختصاص دادیم و میان مناطق توزیع کردیم.

سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره مبلغ اختصاص یافته به این امر گفت: از محل بند ب ماده ۶۵ قانون الحاق که مربوط به گاز است  ۷۲۵ میلیارد تومان در اختیار ما به منظور تأمین و استانداردسازی سامانه گرمایشی و سرمایشی مدارس با اولویت مناطق کم‌برخوردار قرار گرفت.

خان محمدی ادامه داد: در همه نقاط کشور که گاز رسانی شده و علمک گاز به مدرسه رسیده، سامانه گرمایشی را اصلاح و استانداردسازی کرده‌ایم و تقریبا می‌توان گفت که در مناطق ذکر شده، بخاری نفتی خطرآفرین در کلاس‌های درس نداریم.

وی تاکید کرد که ممکن است در مدرسه و منطقه خاصی چالشی وجود داشته باشد که با رویکرد جهادی که بر آموزش و پرورش حاکم شده است حتی اگر از مسیر اعتبارات دولتی هم نتوانیم مسئله را حل کنیم خیرینی در کنار ما و حتی جلوتر از ما هستند که این موضوع را حل خواهند کرد.

سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر جزئیات ساخت ۴۰ مدرسه دارالفنون در استان‌های مختلف کشور گفت: به این علت که این مدارس خیر ساز هستند تمایل دارم خودشان در این باره اطلاع رسانی کنند؛ با این حال کلنگ زنی ساخت این مدارس در استان اردبیل انجام و در بندرعباس و اهواز هم مقدمات کار فراهم شده و قرار است در الگوی جدید مدرسه سازی، ۴۰ مدرسه مشابه دارالفنون در استان‌های مختف کشور ساخته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha