• دوشنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1401092819104
  • منبع : باشگاه دانشجویان

در نشستی دانشجویی بررسی می‌شود:

الزامات و اصول طراحی آزمایشگاه‌های واحدهای تولیدی مواد خوراکی آشامیدنی

الزامات و اصول طراحی آزمایشگاه‌های واحدهای تولیدی مواد خوراکی آشامیدنی

انجمن علمی دانشجویی علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، جلسه مجازی «آشنایی با الزامات و اصول طراحی آزمایشگاه‌های واحدهای تولیدی مواد خوراکی آشامیدنی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با تدریس دکتر مهدی عبداللهی ـ دکتری شیمی تجزیه، جمعه دوم دی ماه از ساعت ۱۷ تا ۱۹ در بستر اسکای‌روم را برپا می‌شود و «الزامات فضای فیزیکی»، «الزامات کارکنان»، «کنترل مدارک و سوابق»، «الزامات فنی»، «الزامات ایمنی و بهداشت» و «امتیازات ویژه و ایزو» سرفصل‌های آن است.

علاقه‌مندان برای شرکت در این برنامه و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۰۹۱۳۶۶۳۳۲۸۰ تماس بگیرند.
انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha