• دوشنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401092818874
  • خبرنگار : 71480

دهقانی فیروزآبادی در همایش مهارت آموزی کارکنان نیروهای مسلح:

بخشی از دوره سربازی درباره مهارت آموزی برای تامین اشتغال باشد

بخشی از دوره سربازی درباره مهارت آموزی برای تامین اشتغال باشد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری با بیان اینکه آموزش اشتغال به جوانان بزرگترین جهاد علمی، اقتصادی و فرهنگی است، گفت: باید بررسی کنیم که چگونه می توانیم کارآفرین تربیت کنیم. باید بخشی از دوره سربازی درباره مهارت آموزی برای تامین اشتغال باشد.

به گزارش ایسنا، روح الله دهقانی فیروز آبادی صبح امروز در دومین همایش ملی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، اظهار کرد: با توجه به جذب حدود ۴۰۰ هزار سرباز در سال در نیروهای مسلح، سالانه یک ظرفیت به ارزش ۱/۵ میلیارد ساعت جذب نیروهای مسلح می شود. این سرمایه انسانی مهمترین نعمتی است که در خدمت مدیران قرار می گیرد و بر اساس آن می تواند اقدامات خیلی بزرگی رقم بخورد.


وی ادامه داد: ۹۸ درصد سربازان که در شرکت های دانش بنیان خدمت کردند، پس از پایان دوره خدمت خود در این شرکت ها جذب شدند یا خودشان شرکت دانش بنیان تاسیس کردند.

معاون علمی رییس جمهوری با بیان اینکه امروز در کلام رهبری، بزرگترین جنگ، جنگ اقتصادی است، افزود:  جنگ شناختی و رسانه ای هم در حواشی همین جنگ اقتصادی دشمن قرار دارد. اگر بتوانیم به توان قرارگاه جنگ اقتصادی دشمن ضربه بزنیم، آسیب های زیادی از ما دور می شود.

دهقانی همچنین گفت: وقتی جبهه جنگ، حوزه اقتصاد و اشتغال می شود، انتظار داریم بخشی از دوره سربازی درباره مهارت آموزی برای تامین اشتغال باشد. باید سرباز به گونه ای آموزش داده شود که برای جنگ اقتصادی آماده شود. قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه یک مسأله مهم برای آموزش سربازان بوده و نقش مهمی برای تامین اشتغال جوانان دارد.

وی با اشاره به اینکه امروز طول عمر شغل ها به کمتر از ۱۰ سال رسیده است، تصریح کرد: بسیاری از شغل های ۱۰ سال پیش، اکنون وجود ندارند. با رشد توسعه فناوری، شغل های جدیدی ایجاد می شود و بخشی از شغل های فعلی از بین می رود؛ بنابراین دوره های کوتاه مهارت آموزی اهمیت زیادی می یابد.


دهقانی در پایان گفت: برنامه ریزی برای فرصت دو ساله خدمت سربازی برای آموزش اشتغال به جوانان بزرگترین جهاد علمی، اقتصادی و فرهنگی است. البته باید بررسی کنیم که چگونه می توانیم کارآفرین تربیت کنیم. ما علاقمندیم کمک کنیم که مهارت آموزی را به سمت فن آموزی هدایت کنیم تا سربازان برای کارآفرینی آماده شوند. همچنین می توانیم به شرکت های دانش بنیانی که برای فن آموزی به سربازان کمک می کنند، امتیازهای ویژه ای بدهیم. ما آمادگی این شبکه سازی را داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha