• یکشنبه / ۲۷ آذر ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1401092717945
  • خبرنگار : 71552

ملی پوش تپانچه مطرح کرد:

حقوق تیراندازان با تاخیر پرداخت می‌شود/ استخدام، اصلی ترین دغدغه ورزشکاران

حقوق تیراندازان با تاخیر پرداخت می‌شود/ استخدام، اصلی ترین دغدغه ورزشکاران

ملی‌پوش تپانچه گفت: در سه ماه گذشته دوبار حقوق گرفته‌ایم که مبلغ آن هم به نسبت بالا نیست و البته همان هم با تاخیر پرداخت می‌شود.

محمدرسول عفتی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: بعد از پایان مسابقات قهرمانی جهان مصر دیگر اردویی نداشتیم و وقفه افتاد. حالا بعد از دو ماه اردوها شروع شده است. در دور جدید، کادر مربیگری هم در رشته تفنگ و هم در تپانچه تغییراتی ایجاد شد. در تپانچه آقای جعفرزاده به کادر اضافه شده و قرار است با تعدادی از تیراندازان از جمله فروغی، جوهری و گلخندان جدا کار کند. سایر ملی‌پوشان هم با آقای نصر تمرین می‌کنیم.

ملی پوش تپانچه در پاسخ به این سوال که آیا تغییر در کادر فنی به خواست تیراندازان بود، گفت: این درخواست از سوی جواد فروغی اتفاق افتاد. او نمی‌خواست با آقای نصر تمرین کند اما سایر تیراندازان با توجه به نتایج و سابقه نصر خواستیم با او ادامه دهیم. نصر مربی خوبی است و چند سالی با ما کار کرده و اخلاق و برنامه ما را می‌داند. او بهتر از هر مربی ما را می‌شناسد و بهتر می‌تواند با ما کار کند تا به هدف خود برسیم.

وی در ادامه در مورد کمبود مهمات در تیراندازی گفت: چند سالی است که فدراسیون برای ورود مهمات یا حتی خرید فشنگ داخلی برای رشته ۲۵ متر یا همان خفیف مشکلاتی داشته است اما به تازگی ما ملی‌پوشان تمرینات این رشته را شروع کرده‌ایم. فدراسیون کمبودهایی دارد اما ما با وجود آنها کار خود را استارت زدیم و امیدواریم که فدراسیون بتواند مهمات لازم را برای ما تهیه کند تا ما بتوانیم در مسابقات چشم به مدال داشته باشیم.

عفتی در مورد تهیه ساچمه مورد نیاز برای اردوهای تیم ملی نیز گفت: خداراشکر در این خصوص مشکلی نیست. ساچمه هایی که تا قبل از مسابقات مصر با آنها تمرین می‌کردیم درجه دو بود اما در اردوهای جدید ساچمه درجه یک به ما داده‌اند.

وی به قدیمی شدن سلاحش اشاره کرد و گفت: باید اسلحه‌ها به روزرسانی شوند. در مسابقات مصر تا حدودی توانستیم بخشی از اسلحه‌های خود را به روز کنیم اما به نظرم هر سلاحی یک عمری دارد. ۴ سال است که سلاحم را تهیه کرده و از آن استفاده می‌کنم و قطعا اکنون نیاز به تغییر دارد. مسئولان کرمانشاه چندین ماه است که قول داده‌اند کمک هزینه سلاح به من بدهند اما تاکنون که عملی نشده است. من منتظر هستم تا ببینم این قول چه زمانی عملی می‌شود.

عفتی در مورد قیمت سلاح آلمانی گفت: اکنون هزینه خرید سلاح حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان است. من خودم سال ۲۰۱۹ به مبلغ ۳۰ میلیون همین سلاح را خریدم که اکنون چهار برابر قیمت دارد. این سلاح‌ها را باید از آلمان تهیه و یا به روز رسانی کرد.

او در پاسخ به این سوال که مسابقه بعدی کسب سهمیه المپیک 2024 پاریس چه زمانی است، گفت: اولین مسابقه توزیع سهمیه مصر بود که رستمیان اولین سهمیه را گرفت. مسابقات بعدی در سال آینده خواهد بود. در سال بعد دو مسابقه کسب سهمیه داریم که احتمال خیلی زیاد می‌توانیم سهمیه‌ها را در آن کامل کنیم. مرداد قهرمانی جهان و آبان یا آذر قهرمانی آسیا را پیش رو داریم.

ملی پوش تیراندازی در پاسخ به این سوال که آیا حقوقی که فدراسیون برای تیم ملی تیراندازی در نظر گرفته است پرداخت می‌شود، گفت: ما در سه ماه گذشته دوبار حقوق گرفتیم. مبلغ آن هم به نسبت بالا نیست و البته همان را هم فدراسیون با تاخیر پرداخت می‌کند.

وی در پاسخ به این سوال که میزان این حقوق چقدر است و آیا سرموقع پرداخت می‌شود، گفت: بیستم آبان و اوایل مهر زمان پرداخت این دو مرحله از حقوق‌ها بود. در ماه اول یعنی مهر مبلغ ۶.۵ میلیون دریافت کردیم و ماه بعدی مبلغ ۵ میلیون پرداخت شد. خودمان هم هنوز نمی‌دانیم برچه اساسی حقوق‌ها پرداخت می‌شود. گویا سه نفر اول تیم یک مبلغ و دو نفر بعدی مبلغ کمتری دریافت می‌کنند.

عفتی با اشاره به مشکلات موجود در سر راه استخدام ورزشکاران گفت: مشکلات ما ورزشکاران زیاد است. من، سجاد پورحسینی، هانیه رستمیان که سهمیه المپیک گرفته و پرچمدار المپیک توکیو بوده، سایر ورزشکاران زن این رشته که مدال قهرمانی جهان دارند و دیگر ورزشکاران دغدغه شغل داریم. ذهن ورزشکار تا حدودی درگیر این موضوع است.

وی در ادامه گفت: تیراندازی مثل سایر رشته های ورزشی نیست که اردوهای کوتاه داشته باشد. در تمام طول سال در اردوی سنگین و پرفشار هستیم. از ساعت ۸ صبح تا ۶ بعدازظهر درگیر تمرین هستیم و با این شرایط نمی‌توانیم کار دیگر و درآمدی داشته باشیم و زندگی خود را بچرخانیم. از این بابت آینده ما پر خطر است. کم کم سن هم بالا می‌رود و برای بحث استخدامی شرایط سنی ملاک است. متاسفانه می‌بینم که اکثر تیراندازان این دغدغه را دارند.

او در پاسخ به این پرسش که آیا تیراندازانی بوده‌اند که در اداره های دولتی استخدام شده باشند گفت: خیلی اطلاع دقیق و کاملی ندارم. می‌دانم که برای پوریا نوروزیان از سمت وزارت و فدراسیون برای این موضوع پیگیر شده اما هنوز به نتیجه ای نرسیده است. با توجه به قانون، ارگان‌های دولتی می‌توانند ورزشکارانی که مدال قهرمانی جهان دارند را استخدام کنند. من با سجاد و جواد در قهرمانی جهان مصر مدال نقره تیمی و در جام جهانی طلای تیمی را کسب کردیم. امیدواریم که با حضور سردار قربانی این مشکل هم برای تیراندازان حل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha