• چهارشنبه / ۲۳ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1401092315703
  • خبرنگار : 71012

۵ سال قبل در همین حوالی مجسمه مسی را نابود کردند!

۵ سال قبل در همین حوالی مجسمه مسی را نابود کردند!

بی‌شک لیونل مسی ستاره بی‌چون و چرای بازی دیشب آرژانتین ـ کرواسی بود. او برای چندمین بار بهترین بازیکن زمین شد و با درخشش در این بازی توانست یک رکورد جدید را به نام خود ثبت کند. مسی حالا نخستین بازیکن در تاریخ جام‌جهانی است که روی ۲۰ گل نقش داشته است اما فراموش نکنیم که همین بازیکن محبوب و متین دنیای فوتبال چند سال قبل در همین روزها، آنچنان مورد غضب هواداران فوتبال گرفته بود که مجسمه‌اش را در کشور خودش شکستند و نکته اینجاست که این حمله، نخستین هجوم به مجسمه مسی هم نبود!

به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتبال آرژانتین شامگاه چهارشنبه ـ ۲۲ آذر ماه ـ توانست با درخشش خولین آلوارس و لیونل مسی، با سه گل کرواسی را شکست دهد و راهی فینال جام جهانی ۲۰۲۲ شود. مسی در این دیدار، گل نخست بازی را از روی نقطه پنالتی وارد دروازه کرواسی کرد و پاس گل سوم را به خولین آلوارس داد.

این روزها مسی به شدت محبوب هواداران فوتبال در آرژانتین است؛ به نحوی که پیراهنش را به نشانه تمجید در آسمان پرواز می‌دهند و او را شانس نخست قهرمانی تیم ملی آرژانتین در جام‌جهانی ۲۰۲۲ می‌خوانند. با این همه همان‌طور که خیلی‌ها بر آن باور دارند، فوتبال بی‌رحم است و شاید همین بی‌رحمی و غیرقابل پیش‌بینی بودن در ذات این ورزش مهیج است که بر جذابیتش می‌افزاید.

۵ سال قبل در همین حوالی مجسمه مسی را نابود کردند!

دی ماه سال ۹۵، دشمنان ستاره آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا مجسمه او را در شهر بوئنوس آیرس تخریب کردند. تنها پنج ـ شش ماه از رونمایی گذشته بود که مجسمه توسط فرد یا افرادی به میزان زیادی تخریب شد. وندال‌های آرژانتینی در حالی به مجسمه لیونل مسی هجوم برده بودند که او در همان زمان رکورددار کسب توپ طلا بود. بالا تنه‌ی مجسمه را به کلی از بین برده بودند و سر و دست‌های مهاجم بارسا کاملا کنده شده بود!

۵ سال قبل در همین حوالی مجسمه مسی را نابود کردند!

خیابان «پاسئو دلا گلوریا» در منطقه «کاستانرای جنوبی» بوئنوس آیرس جایی است که دولت آرژانتین برای احداث مجسمه‌هایی جهت تجلیل از بزرگان ورزش این کشور اختصاص داده است و به جز مسی، مجسمه چهره‌های دیگری مانند گابریل ساباتینی و گی‌یرمو ویلاس در رشته تنیس، امانوئل خینوبیلی در رشته بسکتبال، خوان مانوئل فانیگو، قهرمان پنج دوره رقابت‌های فرمول یک و لوسیانا آیمار در رشته هاکی هم دیده می‌شد.

اما در آن روز تنها چیزی که از مجسمه مسی باقی ماند، دو پا و توپی بود که جلوی آنها قرار داشت.

۵ سال قبل در همین حوالی مجسمه مسی را نابود کردند!

با این همه حمله به مجسمه لیونل مسی به همین جا ختم نشد. تندیس ستاره بارسلونا یک سال بعد دوباره تخریب شد و با قطع پاهای مسی، این مجسمه بر زمین افتاد!

۵ سال قبل در همین حوالی مجسمه مسی را نابود کردند!

۵ سال قبل در همین حوالی مجسمه مسی را نابود کردند!

حالا مسی ۳۵ ساله که احتمالا آخرین جام‌جهانی زندگی‌اش را تجربه می‌کند، بار دیگر محبوب آرژانتینی‌ها شده است. حالا همه می‌گویند، مسی و دیگر هیچ! یادآوری درخشش او در این روزها به یادمان یا مجسمه‌ای نیاز ندارد با این همه پرسشی که فوتبال بی‌رحم و شرنوشت بسیاری از اسطوره‌های فوتبال به ما یادآوری می‌کند این است، مسی تا چه زمان عزیزدل‌ها خواهد ماند؟ 

۵ سال قبل در همین حوالی مجسمه مسی را نابود کردند!

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha