• سه‌شنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401092214785
  • خبرنگار : 50093

مدیر روابط عمومی اداره‌کل میراث‌ فرهنگی خراسان رضوی مطرح کرد

«حولی همسِده» برنامه‌ای برای ترویج سفرهای کوتاه و ارزان

«حولی همسِده» برنامه‌ای برای ترویج سفرهای کوتاه و ارزان

ایسنا/خراسان رضوی مدیر روابط عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی خراسان رضوی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان رضوی گفت: هدف ما در برنامه حولی همسده ترویج فرهنگ سفرهای کوتاه و ارزان است. این برنامه در نظر دارد تمرکز گردشگران از مشهد گرفته شده و به شهرستان‌های مختلف استان نیز پرداخته تا در مجموع باعث ماندگاری بیشتر زائر در خراسان رضوی شود.

مسعود رحمانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص هدف از پخش برنامه حولی همسده از شبکه خراسان رضوی اظهار کرد: در این برنامه به ظرفیت‌های مختلف گردشگری، صنایع‌ دستی و ابنیه تاریخی شهرستان‌های خراسان رضوی می‌پردازیم. هدف ما در این برنامه ترویج فرهنگ سفرهای کوتاه و ارزان است. جامعه هدف ما کسانی هستند که شبکه خراسان رضوی را تماشا می‌کنند؛ برای مثال مردمی که در شهرستان‌های مختلف ساکن هستند و زائرانی که برای زیارت امام هشتم(ع) به مشهد سفر می‌کنند، از جامعه هدف هستند.

وی افزود: هدف از این برنامه معرفی ظرفیت‌هایی است که در شهرستان‌های پیرامون مشهد قرار دارد تا زائر با شناختی که برایش ایجاد می‌شود، وسوسه شود از این آثار بازدید کند.  

مدیر روابط عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی خراسان رضوی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان رضوی ادامه داد: از سوی دیگر بسیاری از ظرفیت‌های گردشگری استان و شهرستان‌های مختلف را از قاب تصویر این برنامه معرفی می‌کنیم که مردم به دنبال هزینه کلان برای سفرهای خود نباشند.

رحمانی تصریح کرد: بسیاری از افراد وقتی صحبت از سفر می‌شود، بی‌پولی را بهانه می‌کنند و یا به دنبال هزینه‌ای هستند تا به کیش، اصفهان و سایر شهرهای ایران سفر کنند. در این برنامه ظرفیت‌های شهرستان‌های مختلف خراسان رضوی را معرفی می‌کنیم که می‌توان سفرهای ۲، یک یا نیم روزه به آن‌ داشت.

حولی همسده یک برنامه خانواده‌محور است

وی اضافه کرد: ظرفیت‌ها و جذابیت‌های خوبی در حوزه ابنیه تاریخی، پارک‌ها، ظرفیت‌های گردشگری طبیعی، صنایع‌ دستی و هنرهای سنتی وجود دارد که مردم می‌توانند با یک هزینه حداقلی سفر خاطره‌انگیزی را برای خود و خانواده رقم بزنند. اکثر اولویت ما در این برنامه ترویج برنامه‌های خانواده‌محور است تا گردشگران بتوانند به همراه خانوده خود در تعطیلات انتهای هفته از خانه و کاشانه خود خارج شده و علاوه بر کسب تجربه‌ یک سفر کوتاه، سفر خاطره‌اگیزی را نیز رقم زده باشند.

مجری این برنامه گردشگری گفت: رسالت ما در این برنامه این است که ظرفیت‌های مختلف تاریخی را معرفی کرده و به صورت گذرا به چند ابنیه تاریخی اشاره کرده و فقط به ذکر یک نام و پخش تصویر سایر بناها و ظرفیت‌های گردشگری هر شهرستان بسنده کنیم.

بسیاری از مردم از اماکن گردشگری و تاریخی شهرستان خود بی‌اطلاعند

رحمانی تصریح کرد: با توجه به بازخورد این برنامه متوجه شدیم که بسیاری از مردم شهرستان‌های مختلف استان به وجود ظرفیت‌های گردشگری شهرستان خود واقف نیستند. مردم اگر اطلاعات گردشگری محدودی نسبت به یک یا ۲ بنا دارند، از قبل این برنامه به آن اطلاعاتی دست یافته و ترغیب خواهند شد بازدیدی از بناهای تاریخی شهرستان خود داشته باشند.

وی در خصوص تعامل اداره‌ کل میراث و مرکز صداوسیمای استان ادامه داد: این تعاملی است که میان اداره‌ کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی با مرکز صداوسیمای خراسان رضوی شکل گرفته است. این تعامل در گذشته نیز وجود داشته و برنامه‌های مختلفی مانند خانواده خراسانی، خشت خورشید، خراسان سرزمین خورشید و سایر برنامه‌های مستند با همکاری صداوسیما تولید و پخش شده است.

مجری برنامه حولی همسده بیان کرد: برنامه حولی همسده حدود ۴۰ دقیقه زمان دارد که پنجشنبه شب‌ها حوالی ساعت ۱۹ از شبکه خراسان رضوی پخش شده و روزهای جمعه نیز بازپخش دارد. تاکنون در این برنامه به شهرستان‌های نیشابور، کاشمر، خلیل‌آباد، بردسکن، تربت‌ حیدریه و زاوه سفر کرده و ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان‌ها را پوشش داده و معرفی کرده‌ایم. کماکان هر هفته در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی ضبط داشته و هر هفته نیز از شبکه خراسان رضوی پخش می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha