• یکشنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۱ / ۱۰:۰۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401092013075
  • خبرنگار : 50163

بازنگری طرح هادی ۱۲۶ روستای زنجان

بازنگری طرح هادی ۱۲۶ روستای زنجان

ایسنا/زنجان مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با بیان اینکه در طول یک سال گذشته  طرح هادی ۱۲۶  با هدف فراهم ‌کردن زمینه توسعه، رفع محرومیت و شتاب‌بخشی به به‌سازی این سکونت‌گاه‌ها بازنگری شده است، گفت: برای بازنگری طرح هادی این روستاها ۱۲۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

رضا خواجه‌ای شامگاه دیروز (۱۹ آذرماه) در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه بازنگری طرح هادی یک مطالبه ملی محسوب می‌شود، اظهار کرد: در بیشتر روستاها این خواسته بر اساس نیاز و در برخی مواقع الحاق اراضی افراد به محدوده بافت برای انجام ساخت‌وساز انجام می‌شود.

 وی با بیان اینکه، طرح‌های هادی روستایی با هدف صیانت از اراضی ملی و با تعیین محدوده و حریم روستاها، کاهش آسیب‌پذیری ناشی از سوانح طبیعی، گسترش اقدامات مشارکت‌جویی روستاییان و شناسایی ظرفیت روستاها، بهبود زیرساخت‌های اقتصادی و اجتماعی اجرا می‌شود، گفت: بازنگری طرح هادی روستایی نقش به سزایی در توسعه جوامع دارد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان یادآور شد: تعداد روستاهای نیازمند تهیه طرح بازنگری ۲۴۰ روستا بود که برای اجرا ۲۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در صورت تامین اعتبارات، بنیاد مسکن استان آمادگی لازم را برای تهیه، اجرا و بازنگری طرح هادی همه روستاهای استان را دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha