دکتر حسین فرشیدی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در حال حاضر یکی از کارهای بسیار مهم وزارت بهداشت موضوع پزشکی خانواده است، گفت: این برنامهای است که سالها است بر روی آن کار میشود و اکنون نیز این موضوع با جدیت از سوی شخص وزیر بهداشت پیگیری میشود.
وی افزود: در حال حاضر در جمعیت روستایی، عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت بیش از ۸۵ درصد کار پیش رفته است؛ مقداری در بخش ارجاع مشکلاتی داریم که سعی در برطرف کردن این مشکلات داریم تا ظرف سه ماه آتی در این جمعیت حدود ۳۰ میلیون نفره بتوانیم موضوع نظام ارجاع را تکمیل کنیم.
او با تاکید بر لزوم تامین اعتبارات برای تکمیل نظام ارجاع در جمعیت روستایی، عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، تصریح کرد: با تامین اعتبار انشاءالله برای سال آینده خبرهای خوبی در جهت اجرای این پروژه در سطح کشور داشته باشیم.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، ادامه داد: این کار در استان فارس و مازندران در حال اجرا است و انشاءالله با پوشش ضعفهای فعلی بتوانیم به زودی و در سال آتی کل جمعیت کشور را تحت پوشش نظام ارجاع ببریم.
او گلایه پزشکان فعال در حوزه پزشکی خانواده در زمینه پرداخت حق و حقوق را پاشنه آشیل این طرح خواند و بیان کرد: باید بتوانیم به منابع مالی پایدار دسترسی داشته باشیم تا وقتی پزشکان و یا مراقبین سلامت وارد طرح میشود بتوانند دریافتیهای مناسبی داشته باشند.
فرشیدی در پاسخ به سوالی درباره بودجه مورد نیاز برای تکمیل موضوع پزشکی خانواده و نظام ارجاع، اظهار کرد: باید کارهای کارشناسی انجام شود تا بتوان رقم نهایی را اعلام کرد اما از آنجایی که اکنون فصل بودجهبندی است امیدواریم مجلس محترم همانند گذشته به خوبی با ما همراهی کنند تا پروژه به شکل کامل اجرایی شود.
انتهای پیام
نظرات