بنیامین شکوهفر، امروز پنجشنبه (۱۷ آذر ماه) در نشست مشترک رؤسای ادارات ورزش و جوانان شهرستانها و رؤسای هیئتهای ورزشی استان اصفهان، اظهار کرد: استان اصفهان دارای افق بسیار روشنی در حوزه ورزش است و ظرفیت ورزشی عالی دارد. این ظرفیت، وظیفه بنده، مدیرکل ورزش و جوانان و روسای هیئتهای استانی را چندین برابر میکند.
وی افزود: ورزشکاران ما مورد طمع دشمن هستند و این ما را موظف میکند تا تمام وقت و سرمایه.گذاری خود را برای آنان بگذاریم. به هر لحاظ آنها آماده پذیرش حقیقت هستند و قلوب این ورزشکاران آماده این موضوع است، مگر آنانی که حرفهایی میزنند تا از کنار آن، برگ سبزی به ایشان داده شود و پشت به وطنشان کنند که این افراد موضوع بحث ما نیست.
معاون امور حقوقی، مجلس و استانهای وزارت ورزش تاکید کرد: امروز در عرصه ورزش وظیفه ما دوچندان شده است. هیچ دورهای دشمن آنقدر نسبت به این حوزه بهعنوان افراد مرجع، توجه نکرده بود. این توجه باعث میشود تا عنایت ویژهای از سوی ما به ورزشکاران شود.
وی با اشاره به تلاشهای ورزشکاران، یادآور شد: ورزشکاران ویژگی ممتازی نسبت به دیگر افراد جامعه برای ما دارند. آنها با ریاضت به هدفهایشان میرسند. بسیاری از ورزشکاران نسبت به همسن و سالان خود زحمات بیشتری را متحمل میشوند. این ورزشکاران به جایگاهی میرسند که همیشه و در سالهای بعد از انقلاب، محل طمع دشمنان بوده است.
شکوهفر ادامه داد: یکی از برنامههای جدی و طراحیهای خبیثانه دشمن به سمت ورزشکاران است. درهمین غائلههای اخیر، مشاهده کردیم که ورزشکاری واکنشی نشان میداد و دشمن از آن سواستفاده میکرد.
وی با تاکید بر بیانات رهبر معظم انقلاب، اضافه کرد: واقعیت ورزشکاران ما همان صحبتهای مقام معظم رهبری است که فرمودند عموم ورزشکاران ما درخط انقلاب، دارای سلامت رفتار و علاقمند به کشور هستند. کمتر از یک درصد ورزشکاران کشور اسیر طراحی دشمن شدهاند، اما مابقی پایبند به انقلاب و جمهوری اسلامی هستند.
به گزارش ایسنا، معاون امور حقوقی، مجلس و استانهای وزارت ورزش تصریح کرد: ورزش، یک نهاد تعاملی است، این مبتنی بر تعامل همه دستگاههای ورزشی و غیرورزشی است. ورزش هرگز یک دستگاه اختصاصی نیست. عملاً در هر استان مدیرکل ورزش و جوانان نقش هماهنگ کننده مسائل برای بالا بردن ظرفیتها را دارد. همه جایگاهها و ادارات باید کمک کنند تا ورزش به خوبی در جامعه متبلور شود.
شکوهفر خاطرنشان کرد: در حوزه زیرساخت، ۴هزار و ۲۰۰ پروژه نیمه تمام در کشور داریم. میزان تکمیل بودن این پروژهها از ۵ درصد تا ۹۵ را شامل میشود و نزدیک به ۵۰ هزار میلیارد تومان را دربر میگیرد. اگر همین امروز این میزان اعتبار را در اختیار داشته باشیم تا دوسال آینده میتوانیم پروژهها را به اتمام برسانیم. بودجه وزارت ورزش تنها ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است. بنابراین با این فرمان ۲۵ سال نیاز داریم پروژهها را به بهرهبرداری برسانیم.
شکوهفر افزود: دو دستور از سوی رئیس جمهور برای وزارت ورزش ابلاغ شد؛ اول توزیع عادلانه منابع و امکانات و ظرفیتهای ورزشی و دوم مردمیسازی ورزش.
وی ادامه داد: تا ابتدای دولت سیزدهم چیزی تحت عنوان آمایش سرزمینی وجود نداشت، مگر موارد محدود و در برخی استانها و شهرستانها. در اولین روزهایی که در وزارتخانه مستقر شدیم، رئیس جمهور دستور داد تا آمایش سرزمینی در حوزه ورزش نوشته شود. این موضوع بهطور علمی انجام شد و مورد تایید قرار گرفت.
شکوهفر در رابطه با اماکن ورزشی، تاکید کرد: درباره این موضوع وزیر ورزش اعتقاد دارد باید این مکانها در اختیار هیئتها باشد. موضوع ماده ۸۸ در دولت و مجلس درحال پیگیری است و امیدوارم به زودی این موضوع حل و فصل شود. درحال حاضر ظرفیتمان محدود است، اما تمام ابلاغهای وزارت ورزش به ادارات ورزش و جوانان این بوده که هیئتهای ورزشی در الویت قرار بگیرند.
نگاه تجاری به ورزش نداریم
وی خاطر نشان کرد: هرگز نگاه تجاری به اماکن ورزشی نداشتهایم. در بودجه سنواتی از قبل اجاره اماکن نزدیک ۸۰ میلیارد به دست میآید که سود اصلی نصف این میزان هم نیست. این میزان دردی از ما دوا نمیکند، اما تمام تلاشمان را میکنیم تا اماکن ورزشی در اختیار هیئتهای ورزشی باشد.
شکوهفر اضافه کرد: نمونه این موضوع این است که بعد از آزاد سازی سواحل شمال کشور، مکانهایی را در اختیار فدراسیونهای آبی و هیئتها قرار دادیم تا بتوانند برنامههایی را در این اماکن اجرا کنند. هیئتهای ورزشی نور چشم وزارت ورزش هستند و این نهادها را همکاران خوب خود میدانیم. بنابراین هیچ نگاه تجاری به اماکن ورزشی نیست و الویت اصلی ما هیئتها هستند.
معاون امور حقوقی، مجلس و استانهای وزارت ورزش خاطرنشان کرد: برای نگهداری این اماکن به نیروی انسانی نیز نیاز است. امروزه توجه ویژه وزیر ورزش به هیئتهای ورزشی و دغدغههای آنها است. مطمئن باشید در این موضوع شکی وجود ندارد. امیدوارم تا پایان این دولت هیئتهای ورزشی به سطحی برسند که هرکدام دارای اماکن اختصاصی خود باشند.
شکوهفر در خصوص اساسنامههای هیئتها نیز بیان کرد: در موضوع اساسنامههای هیئتها در قرائت و تفسیر برخی از آنها دچار مشکلات هستیم. در گذشته سندی را پشت درهای بسته نوشتند و حتی برخی مدیران وزارت ورزش از آن بیخبر بودند. اما در این دوره شش ماهی میشود که کمیته حقوقی تشکیل و از تمامی فدراسیونها نظر خواهی شده تا بتوانیم اصلاحیه اساسنامه را به هیئت دولت ببریم.
تشکیل صندوق مسئولیتهای اجتماعی در ۲۰ استان
معاون امور حقوقی، مجلس و استانهای وزارت ورزش درخصوص تشکیل صندوقهای مسئولیتهای اجتماعی یا بنیاد بهمن، ادامه داد: این صندوقها در ۲۰ استان کشور با مدیریت شخص استاندار تشکیل شده است. صندوقهای مسئولیتهای اجتماعی هرجا تشکیل شده، موفقیت آمیز بوده است. صنایع و معادن استان آسیبهایی را به شهرها میرسانند و در کنار آن باید مبالغی را تحت عنوان مسئولیت اجتماعی پرداخت کنند. حتی زمانی با وزیر صمت جلساتی داشتیم تا این موضوع را بهصورت ملی حل کنیم.
وی افزود: ث متاسفانه این روزها شاهد آن هستیم که برخی معادن کشور به سمت تیمداری در فوتبال رفتهاند. درحالی که ورزش مختص یک فدراسیون نیست، بلکه باید همه فدراسیونها از مسئولیت اجتماعی متنعم باشند.
شکوهفر در پایان تاکید کرد: مدیران و مسئولین ارشد باید ظرفیت این موضوع را بهصورت متمرکز فراهم کنند تا همه ورزش استان همزمان پیشروی کند.
انتهای پیام
نظرات