• سه‌شنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۱ / ۱۵:۳۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401091510182
  • منبع : دانشگاه آزاد اسلامی

تحقق رشد جذب دانشجو در دانشگاه آزاد از مسیر توجه ویژه به فناوری

تحقق رشد جذب دانشجو در دانشگاه آزاد از مسیر توجه ویژه به فناوری

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد در بیست و چهارمین جلسه شورای مدیریت فعالیت‌های دانش‌بنیان از تحقق رشد جذب دانشجو در دانشگاه آزاد از مسیر توجه ویژه به مقوله فناوری خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر مجید مشکینی در این جلسه که در سالن کنفرانس معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، سرای نوآوری را یکی از عوامل اعتباربخش به برند دانشگاه آزاد اسلامی دانست و تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی طی چندسال با افت جذب دانشجو مواجه بود، اما از سال ۹۸ به این سو با افزایش رشد دانشجو روبرو هستیم که یکی از دلایل ویژه آن توجه جدی به مقوله فناوری و تاسیس سراهای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی است که بسترساز شناخت هر چه بیشترافکارعمومی از ظرفیت‌های این دانشگاه است.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد با بیان اینکه تلاش‌ها برای احیای هر چه بیشتر برند دانشگاه از مسیرهای مختلف از جمله گسترش سراهای نوآوری در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: همه باید تلاش کنیم تا مسیر برای تاسیس سراهای نوآوری متناسب با ظرفیت‌ها و نیازهای هر منطقه فراهم شود. همچنین لزوم توجه ویژه به قانون جهش تولید نیز می‌تواند زمینه‌ساز پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه آزاد اسلامی محسوب شود.

دکتر وحید ضرغامی، قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد نیز در این جلسه به تشریح دستور کار جلسه پرداخت و گفت: شکل‌گیری سراهای نوآوری گامی بلند در مسیر تحقق اهداف مترقی دانشگاه ناظر به سند پنج ساله تحول و تعالی دانشگاه به حساب می‌آید.

وی بر لزوم شناساندن هر چه بیشتر ظرفیت‌های منحصربفرد دانشگاه آزاد اسلامی به افکارعمومی تاکید کرد و گفت: تربیت فارغ‌التحصیل کارآفرین و پیشرو در حوزه کسب و کار از مسیر گسترش و توسعه مختصات سراهای نوآوری امری در دسترس است.

همچنین دکتر داود ثمری، معاون علم و نوآوری دانشگاه آزاد در ادامه به ارائه طرح توجیهی تاسیس سرای نوآوری فناوری دامپزشکی و صنایع وابسته پرداخت و از نقشه راه و اهداف تاسیس این سرای نوآوری سخن گفت.

وی تاکید کرد: واحد علوم و تحقیقات ۳۱ عضو هیئت علمی تمام وقت در حوزه رشته دامپزشکی دارد و بر همین اساس تقاضای فراوان برای حرکت به سوی فناوری دامپزشکی داشته‌ایم. برای اولین بار قرار است فضای استارت‌آپی برای این رشته تخصصی ایجاد شود و سرای نوآوری فناوری دامپزشکی می‌تواند کمک شایان توجهی به سازمان دامپزشکی کشور در حوزه‌های مختلف ارائه کند.

در پایان این جلسه مجوز سرای نوآوری فناوری دامپزشکی و صنایع وابسته مشروط به تصحیح برخی نکات در طرح کسب و کار ارائه‌شده صادر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha